Τζούλια Αλεξανδράτου κατά Σταματίνας Τσιμτσιλή

Νέο δελτίου τύπου εξεδόθει εκ του Γραφείο Τύπου της Απολύτου Ελληνίδος Σταρ της Ελλάδας (ΑΕΣτΕ) κυρία Τζούλιας Αλεξανδράτου που εδράζει εις την Κοινότητα της Εκάλης, Βόρεια Προάστια, Ελλάδα. Το δελτίο τύπου τούτο αποτελεί απάντηση εις τα άτοπα δημοσιεύματα της απολύτου τίποτα Σταματίνας Τσιμτσιλή περί “Πορνοστάρ” και “Τσόντας”. Ακολουθούν τα yada-yada λογάκια, που λέει και ο πρόεδρος, του δελτίου τύπου.

Προς: Μ.Μ.Ε Εκάλη , 5 Ιουλίου 2010

Το ότι είναι άσχημη δεν της δίνει το δικαίωμα να μπορεί να ανοίγει το στόμα της και να λέει ότι θέλει , γιατί εκτός από την ασχήμια της και το ότι είναι άγνωστη θα είναι και άνεργη σύντομα, γιατί του χρόνου θα είναι άλλη μια απολυμένη κακή υπάλληλος , ενώ η Τζούλια θα είναι ακόμα εδώ…

Έχω κάτι που δεν θα το έχει ποτέ στη ζωή της.
Τη διασημότητα και την αγάπη του κόσμου που με αγκαλιάζει.
Με λίγα λόγια είναι άσχημη , άγνωστη , άνεργη και κακή στη δουλειά της.
Άλλη μια που βρίζει την Τζούλια … για λίγα δευτερόλεπτα δημοσιότητας.
Την ώρα που μιλάει η άγνωστη , άσχημη και πρώην χορεύτρια βαρελιών , για το όνομα μου εκείνη την ώρα η απόλυτη σταρ βρίσκεται στον καμπινέ της.
Χάπι κατά της δυσκοιλιότητας … Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ΑΕΣτΕ ουδέποτε υπήρξε Πορνοστάρ αφού για να θεωρηθεί κάποια/ος Πορνοστάρ θα πρέπει πρώτα να έχει πρωταγωνιστήσει σε τουλάχιστον επτά (7) ταινίες Πορνό. Η ΑΕΣτΕ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί Πορνοστάρ αφού απλά συμμετείχε ως ηθοποιός μόνο σε μια αισθησιακή ταινία.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.