Αγωγή κατά της Τζούλιας Αλεξανδράτου από την Άντζελα Δημητρίου

Video Alexandratou, Τσοντα Τζουλιας, Δευτερο Βιντεο Τζουλια

Το καλλιτεχνικό στερέωμα της Ελλάδας συνεχίζει να κλονίζεται από τις διαμάχες των μεγίστων σταρ της Show Biz Τζούλιας Αλεξανδράτου (“Απόλυτη Ελληνίδα” Σταρ ή απλά “Απόλυτη”) και της κυρίας Άντζελας. Η τελευταία μάλλον θα προβεί σε αγωγή κατά της “Απόλυτης” Tzoulias και του “Manager”  Μένιου Φουρθιώτη με την οποία θα ζητά, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, το ιλιγγιώδες ποσό των Πέντε Εκατομμύριων Ευρώ!!! Άλλες πληροφορίες λένε ότι αν καταφέρει και αποσπάσει από την Τζούλια το ποσό αυτό θα το καταθέσει στον λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους. Η Άντζελα Δημητρίου, η τραγουδίστρια με τα δεκάδες χρόνια ιστορία, θα προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση έπειτα από τα πυρά που δέχτηκε από τον Μένιο και την Τζούλια οι οποίοι μεταξύ άλλων την αποκάλεσαν “Γριά”, “Μπουζουξού”, “Αποτυχημένο Bottox” και άλλες εκφράσεις που δεν μπορούν να μεταδοθούν από το akouseto.gr το καλύτερο ελληνικό blog. Η επίθεση αυτή έγινε έπειτα από την αρνητική κριτική του έργου της Τζούλιας Αλεξανδράτου “Τζούλια-Το απαγορευμένο DVD” το οποίο αποκάλεσε “Βαρετή πορνοταινία”, “Κακής Ποιότητας Τσόντα” και “Ντροπή”. Επίσης σχολίασε την ερμηνεία της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην τσόντα. Είπε γι’αυτην ότι δεν ήξερε τι έλεγε και ότι η ερμηνεία ήταν κατώτερη των προσδοκιών του απλού λαού.

Εν τω μεταξύ ολόκληρη η Ελλάδα περιμένει με αγονία να διαρρεύσει το video των προσωπικών στιγμών της Tzoulias Alexandratou το οποίο λέγεται ότι έχει γυριστεί σε κότερο και περιέχει σκληρές σκηνές πορνό και sex με άντρες και γυναίκες. Το δεύτερο DVD της Τζούλιας λέγεται ότι θα έχει ακριβώς το ίδιο τέλος με το πρώτο ενώ και οι σκηνές της ταινίας δεν θα απέχουν πάρα πολύ από αυτά που διαδραματίστηκαν στην πρώτη “παρθενική” (χαχαχαχα) εμφάνισης της.

Εξάλλου σε αναμονή βρίσκεται ο λαός για να δει την εξέλιξη της διαμάχης Τζούλιας – Γονιών Τζούλιας οι οποίοι ντρέπονται για την κόρη τους και για την ερμηνεία της στην τσόντα που εξέδωσε η Sirina (Σειρήνα στα ελληνικά). Ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν τον πατέρα της να ήταν στημένος στην ουρά περιπτέρου για να πάρει εφημερίδα ενώ μπροστά του ευυπόληπτοι πολίτες όλων των ηλικιών περίμεναν να πληρώσουν την τσόντα-πορνοταινία της Τζούλιας μαζί με την σοκοφρέτα που είχαν πάρει για ξεκάρφωμα.

Update: Οι εχθροί της Τζούλιας έχουν βαλθεί να την βγάλουν από τα ρούχα της (μπουχαχαχαχα). Η Άννα Βίσση, η Πρώην Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ δήλωσε ότι το Πορνοβίντεο της Τζούλιας αποτελεί “Παγκόσμια Παρακμή” συναγωνιζόμενοι επάξια με το άσμα “Όλες Οι Τσούλες Της Γης” της ιδίας Πρώην Απολύτου.

Πάντως θα ήταν ενδιαφέρουσα μια συνάντηση μεταξύ των: Ανδρέα Ευαγγελόπουλο (Εθνικός Σταρ), Τζούλιας Αλεξανδράτου (Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ), Άννας Βίσση (Πρώην Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ) και akouseto.gr (Το καλύτερο ελληνικό blog)…

Related Articles

1 ΣχόλιοΣχολιάστε

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *