“Το περίπτερο”: animation Ελληνικής πραγματικότητας

Πολύ πρόσφατα ξεκίνησε την “καριέρα” της η insert coin productions, μια ανεξάρτητη παρέα ατόμων που σκοπό έχουν την δημιουργία animation με καίρια και καυτά θέματα εμπνευσμένα από την Ελληνική πραγματικότητα. Με τον τρόπο αυτό θα προσπαθήσουν να προσφέρουν την δική τους άποψη σχετικά με αυτό που ζούμε και την κοινωνία μέσα στην οποία ζούμε. Αυτό θα το κάνουν και μέσα από την σειρά animation με τίτλο “Το περίπτερο”. Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το πρώτο επεισόδιο της σειράς μέσα στο οποίο θα αναγνωρίσεται φιγούρες που σίγουρα έχετε συναντήσει αλλά και καταστάσεις που έχετε βιώσει. Δείτε το σχεδόν όλο!

Related Articles

1 ΣχόλιοΣχολιάστε

 • Πολύ καλό το βίντεο!Βέβαια θα έπρεπε πριν φτιάξουν το συγκεκριμένο βίντεο να μιλάγανε και με ένα περιπτερά!Θα τους έλεγε πολλά περισσότερα από αυτά που έχουν στο βίντεο!Το μόνο λάθος που υπάρχει είναι η τέντα του περιπτέρου. “Παπατράκας”. Είναι γνωστό πλέον ότι βάσει νόμου δεν επιτρέπεται οι τέντες των περιπτέρων να φέρουν διαφήμιση ειδών καπνού!Θα μπορούσανε να εμπλουτίζανε την ιστορία με θέματα τύπου:
  -Ένα Pall Mall 20άρι θα ήθελα!
  -Δεν έχω 20άρι έχω 25άρι.
  -Αυτά δεν μου αρέσουν έχουν άλλη γεύση!

  -Επίσης γράψε στο τεφτέρι!

  -Κράτα μου το περιοδικό ΑΒΑΤΟΝ!

  -Έχετε εισιτήρια?
  -Μάλιστα!
  -Δωσ’ μου ένα!

  Το χτύπημα του κέρματος στο πλαστικό όταν δεν τον βλέπουν!Λες και το περίπτερο είναι το The Mall!

  Η ατάκα επίσης όταν δεν βλέπουν τον περιπτερά!Περίπτεροοοο!Καλά μωρή περιμένει να σου απαντήσει το περίπτερο?

  -Ένα Camel θα ήθελα!
  -Συγνώμη μου έχει τελειώσει!
  -Δηλαδή δεν έχεις καθόλου?
  Καλά μωρή όταν σου λέω ότι μου έχει τελειώσει τι λες να εννοώ!

  Το ότι τραβάνε τις εφημερίδες και τα περιοδικά και ποτέ δεν τα βάζουν στην ίδια θέση.

  Τα χίλιαδυο που ζητάνε λες και το περίπτερο είναι Σουπερ Μάρκετ!π.χ. λάμπες, σαμπουάν, ξυραφάκια, ταμπόν, σερβιέτες, ασφάλειες, μπαταρίες για ρολόγια χειρός κ.ά.

  Τα παράπονα για τις τιμές!Γιατί η Coca έχει 0.90€ ενώ στο Σούπερ είναι φτηνότερη? Γιατί το περίπτερο πληρώνω φόρο κατάληψης πεζοδρομίου, γατί η Coca στο περίπτερο είναι παγωμένη, γιατί εσένα σου κ@βλωσε να πιεις Coca Κυριακή στις 11 το βράδυ. Άμα σου φένεται ακριβή πήγαινε Κυριακάτικα να την πάρεις από το Σούπερ!Αυτά το ολίγα!

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.