Τα καλύτερα επιτραπέζια για τις καλύτερες στιγμές των γιορτών!

Scrabble

Λέξεις στο μυαλό ή στο ταμπλό; Τώρα παίζουν και τα δυο! Ήρθε το πιο σούπερ πακέτο, SCRABBLE & 20Q, για ατελείωτες ώρες διασκέδασης και κεφιού! Σας αρέσει το παιχνίδι με τις λέξεις; Φύγαμε! Σκεφτείτε και φτιάξτε λέξεις στο ταμπλό του SCRABBLE ή βάλτε λέξεις στο μυαλό – με το 20Q θα μείνετε πραγματικά με το στόμα ανοιχτό! Το καλύτερο και πιο «έξυπνο» δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα για αυτές τις γιορτές!

Και η διασκέδαση συνεχίζεται με UNO, το Νο1 παιχνίδι καρτών! Γρήγορο, απρόβλεπτο, ανατρεπτικό, όλα μπορούν να αλλάξουν στο λεπτό! Οι προτάσεις μας; Για διασκέδαση σε όρια extreme, UNO EXTREME! Με ηλεκτρονικό εκτοξευτή που μπορεί να ρίξει κάρτες προς το μέρος σας ανά πάσα στιγμή! Ή UNO FLASH! Τώρα το UNO επιλέγει ποιος θα παίξει! Όταν το φως ανάψει, ήρθε η σειρά σας! Θα προλάβετε; Νούμερο UNO δώρο για τις γιορτές! Δείτε όλα τα προϊόντα UNO στο www.letsplayuno.gr.

Είστε έτοιμοι για τη νέα εμπειρία στα επιτραπέζια; Scene it, επιτραπέζιο με dvd! Χαθείτε στο μαγικό κόσμο του κινηματογράφου με γνωστούς ηθοποιούς, αξέχαστες ταινίες και αγαπημένες σκηνές! Ένα κλασσικό επιτραπέζιο παιχνίδι μεταμορφώνεται με τη βοήθεια του DVD σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι μνήμης, λογικής και γνώσεων! Βάλτε το DVD και το παιχνίδι ξεκινά! Δοκιμάστε το Scene it? online στο www.sceneit.gr!

Αυτές τις γιορτές η καλύτερη πρόταση δώρου έρχεται από τη MATTEL, με τα πιο διασκεδαστικά και αγαπημένα επιτραπέζια για την οικογένεια, την παρέα, τα μικρά παιδιά – για όλους!

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *