“Στο παρα 5”: Οι επαναλήψεις

Στο παρα 5

Το  “Στο παρα 5”, την σειρά που σημείωσε τεράστια επιτυχία στο MEGA τα τελευταία δύο χρόνια, την θυμάστε; Την θυμάστε – δεν την θυμάστε ήρθε η ώρα να την ξαναθυμηθείτε. Φέτος το μεγάλο κανάλι δεν επέλεξε κάποιο Show για την prime time της Κυριακής, αλλά την φθηνή, εύκολη λύση των επαναλήψεων της σειράς. Κάθε κυριακή στις 9 το βράδυ και για δύο ώρες θα ξαναθυμώμαστε τις “καρτουνίστικες” περιπέτειες των πέντε “ηρώων”. Ο Αntenna είναι πιο έξυπνος που μεταδίδει σε επανάληψη για εφτά χρόνια το “Κωνσταντίνου και Ελένης”; 

Related Articles

1 ΣχόλιοΣχολιάστε

 • ΤΟ ΠΑΡΑ 5 ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!!!!!!!
  ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20!!!!!!!Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΣ!ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΟ ANTENNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑ 5 ΟΧΙ ΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ 70000000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
  ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΩ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΛΙΠΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΦΡΑΣΕΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΑΛΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΛΑΝΧΟΛΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑ 5 ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕΙΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ι LOVE PARA 5!!!!!!!!!!!!!!!1

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.