Spitogatos.gr: Επένδυση στην ιστοσελίδα texnitesonline.gr

Η ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων www.spitogatos.gr ανακοινώνει την επένδυσή της στην ιστοσελίδα διαγωνισμών ιδιωτικών έργων www.texnitesonline.gr .

Έχοντας συμπληρώσει περισσότερο από έναν χρόνο λειτουργίας, η texnitesonline.gr αποτελεί έναν κόμβο προσφοράς και ζήτησης εργασιών κάθε είδους και μεγέθους γύρω από το ακίνητο και την οικοδομή. Έχοντας χιλιάδες επαγγελματίες στο δυναμικό της, εργολάβους και τεχνίτες, με εύρος εργασιών από μικροεπισκευές εως και εξολοκλήρου ανέγερση ακινήτων ετοιμάζεται να αλλάξει τα καθιερωμένα. O επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να περιγράψει με απλό και γρήγορο τρόπο την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει στο ακίνητό του και στη συνέχεια να την δημοπρατήσει. Με αυτό τον τρόπο θα δεχθεί πολλές προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες της texnitesonline.gr, αποκτώντας έτσι πληθώρα ποιοτικών επιλογών με δυνατότητα σύγκρισης των προσφορών. Παρέχει επίσης υπηρεσίες καταλόγου επαγγελματιών, ειδικών προβολών και διαφήμισης.«Στόχος της texnitesonline.gr είναι να αποτελέσει ένα πρωτοποριακό μέσο έρευνας αγοράς αλλά και αναζήτησης εργασίας για τους Έλληνες. Ειδικά στις μέρες μας η ανάγκη για ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες αλλά και εύρεσης εργασίας είναι τεράστια. Ως απάντηση γεννήθηκε η texnitesonline.gr, ένα αξιοκρατικό και δίκαιο σύστημα ανοιχτό προς όλους. Καθώς το αντικείμενό μας είναι η ανέγερση και συντήρηση ακινήτων θεωρούμε μεγάλης στρατηγικής σημασίας την συνεργασία με τον spitogatos.gr, τη No1 ιστοσελίδα πωλήσεων και ενοικίασης ακινήτων», δήλωσε ο Κων/νος Σταματακόπουλος, εκ των ιδρυτών της texnitesonline.gr.
«Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ο κόσμος αναζητά οικονομικές λύσεις, ποιοτικές επιλογές και διαφάνεια. Η texnitesonline.gr, εκμεταλλευόμενη τα πλεονεκτήματα του διαδικτύου σε μια αγορά που ακόμα δεν έχει συνηθίσει να κινείται με αυτό τον τρόπο, έχει καταφέρει να την αναστατώσει, αναπτύσσοντας έξυπνους μηχανισμούς για να καλύψει αυτές τις ανάγκες, ενώ παράλληλα αποτελεί ιδανική συμπληρωματική υπηρεσία και για το δικό μας κοινό. Είναι χαρά μας να είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια και έχουμε πολύ αισιόδοξα πλάνα για το μέλλον», δήλωσε ο Δημήτρης Μελαχροινός, Διευθύνων Σύμβουλος του spitogatos.gr.
Από το Μάιο του 2006 που ξεκίνησε τη λειτουργία του, ο spitogatos.gr έχει καθιερωθεί ως η Νο1 Ελληνική ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων με περισσότερους από 260 χιλιάδες Έλληνες που αναζητούν στέγη να το επισκέπτονται κάθε μήνα. Στη βάση του είναι καταχωρημένα περισσότερα από 360 χιλιάδες ακίνητα προς πώληση ή ενοικίαση από όλη την Ελλάδα, η πλειοψηφία των οποίων συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό και τα οποία ανανεώνονται καθημερινά από χιλιάδες επαγγελματίες και ιδιώτες. Ο spitogatos.gr το 2009 έγραψε ιστορία στο ελληνικό επιχειρείν, προσελκύοντας κεφάλαια από την Oxygen Capital και αποτελώντας έτσι την πρώτη επένδυση θεσμικού επενδυτή σε ελληνική ιστοσελίδα.

Related Articles

2 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • Μία έξυπνη και πρακτική ιδέα που γίνεται πράξη…Είναι η απόδειξη οτι σε περιόδους κρίσεων γεννιούνται και αναπτύσσονται οι πιο έξυπνες Ιδέες…Ο Ιδιώτης μπορεί να κάνει μία έρευνα αγοράς σχετικά με την εργασία που θέλει να εκτελέσει στην Οικία του,το μαγαζί,την οικοδομή..Εύκολα,απλά,ανέξοδα,απλά αναθέτοντας μέσα από μια απλή φόρμα μια περιγραφή της εργασίας που θέλει,οι αντίστοιχοι Επαγγελματίες ενημερώνονται μέσω mail και στέλνουν την προσφορά τους με σκοπό να επικοινωνήσουν και να συμφωνήσουν..και με την εκτέλεση της εργασίας,κάνει και Αξιολόγηση στο προφίλ του Επαγγελματία προς ενημέρωση και γνώση επόμενων Ιδιωτών που θα τον επιλέξουν..Οικονομικές προτάσεις-εώς 40% μειωμένες τιμές σε σχέση με τις ΄κακές΄ συνήθειες,με άριστη Ποιότητα!!!Από τις πιο υγιείς σχέσεις καταναλωτή-επαγγελματία!Και ο ιδιώτης επιλέγει μέσα από προσφορές,εξοικονομεί χρήματα και χρόνο αλλά και οι Επαγγελματίες κερδίζουν εργασίες σε μία περίοδο που ο οικοδομικός κλάδος και οι εργασίες έχουν συρρικνωθεί κατά 60%..Έξυπνες προτάσεις για έξυπνους Ιδιώτες και Επαγγελματίες!!(οι επαγγελματίες του κλάδου της οικοδομής, μπορούν να δούν βίντεο παρουσίασης στο κάτωθι link http://my.texnitesonline.gr/page.php?user=soulakis Μπράβο texnitesonline.gr..Προσφέρεται στο κοινωνικό σύνολο θέτοντας τις βάσεις για μία υγιή αγορά!!!Akis82gr

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.