Με το Xperia go της Sony πας παντού. Έτσι λένε

Ξεχάστε τα υπερβολικά θωρακισμένα κινητά που κατείχαν οι ξυλοκόποι ώστε να μην τα χαλάνε όταν αυτά πέφτουν μέσα σε λάσπες. Το Xperia go είναι η απάντηση στην ερώτηση “πως θα επιβιώσει το smartphone μου στις άθλιες συνθήκες που το υποβάλλω;”. Με διπύρηνο επεξεργαστή στα 1GHz, οθόνη 3,5″ και οθόνη 5ΜP δεν φαίνεται να υστερει σε τίποτα από τα υπόλοιπα smartphones της σειράς. Το καλύτερο όμως το άφησα για το τέλος: Η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με βρεγμένα χέρια! Καλό; Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Το νέο Xperia™ go είναι ανθεκτικό σε φθορές και στο νερό (με διαβάθμιση IP67*), ενώ χρησιμοποιείται ακόμα και αν τα δάχτυλα του χρήστη είναι βρεγμένα, αποδεικνύοντας ότι τα smartphones αυτής της κατηγορίας δεν χρειάζεται να είναι ογκώδη ή να υστερούν σε σχεδιασμό.

Επίσης συνδυάζει λειτουργικότητα και ταχύτητα αφού διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή 1Ghz και οθόνη 3.5” με Mobile BRAVIA® Engine για μεγαλύτερη ευκρίνεια. Έχει επιπλέον κάμερα 5MP με άμεση ενεργοποίηση κατ’ ευθείαν από την κατάσταση αναμονής.

Το Xperia™ go θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό και κίτρινο χρώμα το 3ο τρίμηνο του 2012.

 

      

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.