Βρέθηκε ο καταζητούμενος Παλαιοκώστας;

Στοίχημα Σύλληψης Παλαιοκώστα Εκτός από την ανάδειξη του διάτρητου της φυλακής Κορυδαλλού, και μάλιστα εις διπλούν, η υπόθεση “Παλαιοκώστας” τείνει να μετατραπεί σε ένα άνευ προηγουμένου οικονομικό σκάνδαλο! Πριν μερικές ημέρες διαβάσαμε όλοι στο xblog.gr σχετικά με το στοίχημα που δημοσιεύτηκε από του gamebookers. Η δεύτερη επιλογή, δηλαδή “Ο Βασίλης Παλαιοκώστας να συλληφθεί μεταξύ 1ης Απριλίου 2009 και 31ης Δεκεμβρίου 2009”, με απόδοση 2,25Σακούλα στο κεφάλι φαίνεται ότι δεν άφησε ασυγκίνητο τον ίδιο τον Παλαιοκώστα! Σήμερα, εντελώς συμπτωματικά, μαθαίνουμε για την εν εξελίξει επιχείρηση της αστυνομίας στο Αλεποχώρι Αττικής. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που κινούνται στην σφαίρα της φαντασίας, κύκλοι που γνωρίζουν τον επαγγελματία δραπέτη κάνουν λόγο για σκηνοθετημένη επάνασύλληψη, που ουσιαστικά πρόκειται για παράδοση με σασπένς, αφού ο ίδιος στοιχημάτισε στην δεύτερη επιλογή με το ιλιγγιώδες ποσόν των 2.000.340,20 Ευρώ! Άνθρωπος του ευρύτερου περιβάλλοντος του Παλαιοκώστα, που για  προφανείς λόγους δεν θέλησε να εμφανιστεί ακάλυπτος στην μπροστά στον φακό του akouseto.gr και γι’αυτό εμφανίζεται με σακούλα στο κεφάλι, λέει:

Τον συνάντησα στην πάμπ. Ήταν σκεπτικός αλλά στο βλέμμα του αντανακλώνταν η αποφασιστικότητα του. “Μου είπε “Γ***** θα τα παίξω όλα για όλα, είναι πολλά τα λεφτά και η απόδοση ικανοποιητική. Με μέρος αυτών θα μπορέσω να αποδράσω με Απάτσι και με τα υπόλοιπα θα μπορέσω να ζήσω τόσο εγώ όσο και οι απόγονοι μου σε παραθαλάσσιο θέρετρο του Νομού Βοιωτίας.”

 

Άλλες ανεπιβεβαίωτες και άκρως αμφισβητούμενες για την εγκυρότητα τους πληροφορίες κάνουν λόγο για Grosso Colpo που η αποκάλυψη των συμμετεχόντων θα αποτελέσει ισχυρό χτύπημα που θα τραντάξει συθέμελα τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

 

[Φωτο με σακούλα από τον mydogsigh]

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.