Το Samsung Galaxy S III δεν θα είναι στην Βαρκελώνη

Αν και όλοι  περίμεναν με αγωνία το νέο πανίσχυρο και τετραπύρηνο Samsung Galaxy S III να ανακοινωθεί στο Mobile World Congress 2012 της Βαρκελώνης,  τελικά αυτό δεν θα γίνει παρόλο που υπήρχαν φήμες περί του αντιθέτου. Η ανακοίνωση του, σύμφωνα με κύκλους πολύ κοντά στην Samsung, αναβάλλεται για το επόμενο διάστημα και σίγουρα πριν από το Καλοκαίρι.

Πολλοί θεωρούσαν ότι το MWC 2012 είναι μια πολύ λογική στιγμή για την παρουσίαση του νέου υπερτηλεφώνου, όπως έγινε και πέρυσι με το Samsung Galaxy S ΙΙ. Τώρα όμως τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν. Το MWC είναι ένα αρκετά μεγάλο γεγονός όμως σε αυτό γίνονται δεκάδες νέες ανακοινώσεις για νέες συσκευές. Προσωπικά πιστεύω πως η Samsung θεώρησε ότι μια τέτοια συγκυρία θα αδυνατούσε την σημαντικότητά ενός όντως πανίσχυρου smartphone και ότι αρμόζει μια αποκλειστική παρουσίαση του Galaxy S III όπου θα είναι ο μοναδικός πρωταγωνιστής. Αυτή η σκέψη φαίνεται εντελώς σωστή αν αναλογιστεί κανείς τι συμβαίνει όταν η Αpple έχει κάτι να ανακοινώσει.

Όμως, αν και το Galaxy SIII θα λείπει από την Βαρκελώνη, η Samsung κάτι ενδιαφέρον θα έχει να ανακοινώσει και ίσως αυτό είναι ένα νέο Tablet 10.1″ τετραπύρηνο. Όλα αυτά όμως αποτελούν εικασίες. Ο καιρός θα δείξει.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.