Πρόγνωση καιρού στα καλύτερα websites

Θέλετε να πάτε ένα ταξίδι σε κάποιο μέρος της Ελλάδας ή το εξωτερικού; Θέλετε να δείτε αν είναι εφικτή η πραγματοποίηση αγροτικών ή οικοδομικών εργασιών; Θέλετε ακόμα να δείτε τι θα φορέσετε την επόμενη μέρα ή αν θα πάρετε ομπρέλα μαζί σας; Τότε σίγουρα θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε ένα από τα websites που προσφέρουν δωρεάν πρόγνωση καιρού.

1) meteo.gr – Ίσως το καλύτερο ελληνικό site για για πρόγνωση καιρού. Προσφέρει προβλέψεις για κάθε περιοχή της Ελλάδας και μάλιστα για αρκετές μέρες μετά από τη τρέχουσα. Επιπλέον έχει κατηγοριοποιήσει περιοχές υψηλού ενδιαφέροντος όπως χιονοδρομικά κέντρα, δίκτυα αυτοκινητοδρόμων, θαλασσιές οδούς, αρχαιολογικούς χώρους κλπ, όπου η διέλευση ή η επίσκεψη σε αυτά προυποθέτει την γνώση του καιρού.

meteo.gr - Πρόγνωση καιρού

2) Σύστημα Ποσειδών – Ποιο “επιστημονική” εμφάνιση αλλά ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια μέσα από λεπτομερείς χάρτες. Το δυνατό του σημείο η πρόγνωση καιρού στην θάλασσα και για τον λόγο αυτό πριν από κάθε ταξίδι με πλοίο είναι σώφρων η επίσκεψη σε αυτό το site. Οι προβλέψεις εμφανίζονται ανά τρίωρο ενώ υπάρχει και η δυνατότητα animation του χάρτη με τις μεταβολές του καιρού σε συνάρτηση με την ώρα.

Σύστημα Ποσειδων- Πρόγνωση καιρού

3) ΕΜΥ – Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αν και παρεξηγημένη κατά το παρελθόν επανέρχεται δυναμικά. Η εμφάνιση των προγνώσεων μπορεί να μην είναι εύπεπτή αλλά είναι βασισμένοι σε τελευτάιας τεχνολογίας εξοπλισμό που προσφέρει την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια.

ΕΜΥ- Πρόγνωση καιρού

4) Weather.com – Για ταξίδια στο εξωτερικό θα ήταν χρήσιμο να το επισκεφτείτε ώστε να μην χρειάζεται να αγοράσετε το παλτό που ούτως ή άλλως έχετε ήδη.

weather.com- Πρόγνωση καιρού

Related Articles

9 ΣχόλιαΣχολιάστε

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.