Τα καλύτερα sites για την πρόγνωση καιρού

Θέλετε να πάτε ένα ταξίδι σε κάποιο μέρος της Ελλάδας ή το εξωτερικού; Θέλετε να δείτε αν είναι εφικτή η πραγματοποίηση αγροτικών ή οικοδομικών εργασιών; Θέλετε ακόμα να δείτε τι θα φορέσετε την επόμενη μέρα ή αν θα πάρετε ομπρέλα μαζί σας; Τότε σίγουρα θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε ένα από τα websites που προσφέρουν δωρεάν προβλέψεις για τον καιρό.

1) meteo.gr – Ίσως το καλύτερο ελληνικό site για τον καιρό. Προσφέρει προβλέψεις για κάθε περιοχή της Ελλάδας και μάλιστα για αρκετές μέρες μετά από τη τρέχουσα. Επιπλέον έχει κατηγοριοποιήσει περιοχές υψηλού ενδιαφέροντος όπως χιονοδρομικά κέντρα, δίκτυα αυτοκινητοδρόμων, θαλασσιές οδούς, αρχαιολογικούς χώρους κλπ, όπου η διέλευση ή η επίσκεψη σε αυτά προυποθέτει την γνώση του καιρού.

meteo.gr

2) Σύστημα Ποσειδών – Ποιο “επιστημονική” εμφάνιση αλλά ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια μέσα από λεπτομερείς χάρτες. Το δυνατό του σημείο η πρόβλεψη καιρού στην θάλασσα και για τον λόγο αυτό πριν από κάθε ταξίδι με πλοίο είναι σώφρων η επίσκεψη σε αυτό το site. Οι προβλέψεις εμφανίζονται ανά τρίωρο ενώ υπάρχει και η δυνατότητα animation του χάρτη με τις μεταβολές του καιρού σε συνάρτηση με την ώρα.

Σύστημα Ποσειδων

3) ΕΜΥ – Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αν και παρεξηγημένη κατά το παρελθόν επανέρχεται δυναμικά. Η εμφάνιση των προβλέψεων μπορεί να μην είναι εύπεπτή αλλά είναι βασισμένοι σε τελευτάιας τεχνολογίας εξοπλισμό που προσφέρει την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια.

ΕΜΥ

4) Weather.com – Για ταξίδια στο εξωτερικό θα ήταν χρήσιμο να το επισκεφτείτε ώστε να μην χρειάζεται να αγοράσετε το παλτό που ούτως ή άλλως έχετε ήδη.

   weather.com

8 ΣχόλιαΣχολιάστε

Γράψτε απάντηση

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *