Φιλοσοφικά ερωτηματικά: Νο 2- “Που πάει η τιμή του πετρελαίου;”

Βαρέλι: Περιέχει ιδιαίτερα πολύτιμο μαύρο υγρό που γίνεται μέσω αφαίμαξης ανθρώπων ευαίσθητων στο κρύο και στην σωματική άσκηση μέσω ποδηλάτου.

Το δευτερο φιλοσοφικό, όπως έχει καταντήσει, ερώτημα είναι πραγματικά αδύνατο να απαντηθεί από ένα άνθρωπο της δικής μου ευφυίας γι’αυτό και ζητάω την βοήθεια του κοινού: Πού πάει η τιμή του πετρελαίου; Ειδικά αν καποιος από εσάς είναι ο ιδιοκτήτης κάποιας πολυεθνικής εταιρίας εξόρυξης και διακίνησης πετρελαίου παρακαλώ να βοηθήσει άμεσα δίνοντας απάντηση στο ερώτημα αυτό που με κλονίζει κάθε φορά που επισκέπτομαι πρατήριο ύγρών καυσίμων. Τώρα που γράφω αυτό το Post η τιμή βρίσκεται στα 87,42 δολάρια το βαρέλι, δεν εγγυώμαι όμω ότι θα παραμείνει η ίδια μέχρι να πατήσω “Δημοσίευση” του άρθρου…

Related Articles

2 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • emeis den kaname tipota giato petreleo emeis simera agonostikame gia to aurio gia to klima agonistikame gia ti zoi ti diki mas kai ton paidion stamatiste to petreleo !!!!!!! parte podilata !!!!!!!

  • 1 χρονο μετα και η τιμη εχει υπερδιπλασιαστει. οι μισθοι μειωνονται τα εξοδα καλπαζουν. η καλη ειδηση ειναι οτι ακομα ζουμε!

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.