Ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμού ΟΤΕ γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια

Πλέον οι λογαριασμοί είναι πάρα πολλοί: Τηλέφωνο, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, internet, Nova, δάνεια, κάρτες και λοιπά και λοιπά. Αν χρειαζόταν για όλους αυτούς να τρέχουμε κάθε τρεις και λίγο σε κάποιο ταμείο να τους πληρώνουμε θα έπρεπε να περάσουμε το 1/1390 της ζωής μας σε μια ουρά. Ο ΟΤΕ το σκέφτηκε αυτό και είπε: ” Ρε δεν φτιάχνω ένα e-payment για να βοηθήσω αυτούς τους ταλαίπωρους κοινούς θνητούς;”. Το είπε και το έκανε και μας ενημερώνει με τα yada-yada λογάκια, που λέει και ο πρόεδρος, του παρακάτω δελτίου τύπου. Μπράβο ΟΤΕ!

Μια νέα διαδικτυακή υπηρεσία, η «Ηλεκτρονική Πληρωμή Λογαριασμού», είναι διαθέσιμη από σήμερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΟΤΕ, το oteshop.gr.

Με τη νέα υπηρεσία, οι πελάτες μπορούν να εξοφλούν τον τηλεφωνικό τους λογαριασμό μέσω του διαδικτύου στο www.oteshop.gr χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε διαδικασία εγγραφής χρήστη (registration) σε κάποια υπηρεσία ή στο online κατάστημα του ΟΤΕ. Ο πελάτης με απλά βήματα, εισάγοντας τον κωδικό που αναγράφεται στον έντυπο τηλεφωνικό λογαριασμό που λαμβάνει, μπορεί να τον πληρώσει εύκολα και με ασφάλεια, με χρέωση πιστωτικής κάρτας (VeriSign Secured). Αναλυτικό demo υπάρχει στη σελίδα της ηλεκτρονικής πληρωμής στο oteshop.ote.gr/portal/page/portal/OTESHOP/MyServices/Online_Payment

Η παραπάνω δυνατότητα έρχεται να προστεθεί στην υπηρεσία «My e-Bill», που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και ενάμισι περίπου χρόνο. Οι υπηρεσίες «My e-Bill» και «Ηλεκτρονική Πληρωμή Λογαριασμού» καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες: Η «Ηλεκτρονική Πληρωμή Λογαριασμού» προσφέρει ταχύτητα και ευκολία στην πληρωμή του λογαριασμού, αφού δεν χρειάζεται έγγραφή, αλλά η μόνη διαθέσιμη πληροφορία είναι το ποσό πληρωμής και η ημερομηνία λήξης, ενώ με την υπηρεσία «My e-Bill», οι πελάτες έχουν πλήρη έλεγχο του λογαριασμού τους. Μπορούν δηλ., πέρα από την on-line εξόφληση να βλέπουν την πλήρη ανάλυση του τηλεφωνικού τους λογαριασμού, στατιστικά στοιχεία για τις κλήσεις τους κ.α.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.