Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-1

Πρωταθλητής στο μπάσκετ ο Παναθηναικός

Με δυο γκολ ,ένα για κάθε ομάδα ολοκληρώθηκε χθες το παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α. μια ομάδα ήταν αυτή όμως που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός! Ο αντίπαλος του αντίθετα έκανε ότι περνούσε από το χέρι του να εκνευρίσει τους αντίπαλους του κάνοντας θέατρο διαρκώς, μην παίζοντας μπάλα παρά να κοιτάει διαρκώς πώς να καθυστερήσει τη ροή του παιχνιδιού και γενικώς αποδεικνύοντας όσο μπορούσε καλύτερα ότι ομάδες που φοράνε φουστάνια αντί για παντελόνια δεν μπορεί να τις νικήσει ο Π.Α.Ο.

Δυστυχώς λέγαμε ότι το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα αλλά απέδειξαν περίτρανα αδελφές-γυναίκες ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα με πολλούς αθέμιτους τρόπους. Το ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί. Αυτή η κάκιστη-χειρότερη- για μένα ομάδα που έχει περάσει ποτέ στα ποδοσφαιρικά χρονικά πρέπει να αποβληθεί δια πάντως από το πρωτάθλημα. Κρίμα γιατί οι Τριπολιωτες είναι παλικάρια αλλά ανέχονται να τους εκπροσωπούν στο πρωτάθλημα <<αμφιλεγόμενοι>> παίκτες.

Για την επαγγελματική διαιτησία να μην πω καλύτερα. Προστάτευσε απροκάλυπτα τον Αστέρα από την αποβολή του και μετά και έκλεισε μεγαλοπρεπώς τα μάτια σε ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ που αν όμοιο πράγμα γινόταν στο λιμάνι θα καίγανε σπίτι και αυτοκίνητο του διαιτητή ενώ και στο γκολ του Αστέρα προηγήθηκε επιθετικό φάουλ.

Ο Τεν Κάτε είχε δηλώσει ότι θα φτιάξει ομάδα που θα κερδίζει την διαιτησία. Πρέπει η ίδια ομάδα να μάθει να κερδίζει και τις Pussycat Dolls!

Σαν υστερόγραφο θα ήθελα να σημειώσω ότι η μόνη ομάδα που δεν έχει αδικηθεί ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ φέτος είναι ο Ολυμπιακός και μόνο. Και έχουν το θράσος να κλαίγονται! Σαν δεν ντρέπονται λέω εγώ! Αυτά!

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.