Ο «Χρυσός Οδηγός» τώρα και στο iPhone από την ΑΤC

Χρυσός Οδηγός στο iPhone

Η ΑΤC (www.atc.gr) ολοκλήρωσε για λογαριασμό του ΧΡΥΣΟΥ ΟΔΗΓΟΥ (www.xo.gr) την ανάπτυξη της εφαρμογής Greek Yellow Pages η οποία υποστηρίζει τη mobile έκδοσή του Χρυσού Οδηγού για χρήστες iPhone.

Η mobile εφαρμογή παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις καταχωρίσεις με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, χάρτη, οδηγίες πλοήγησης προς την εκάστοτε επιχείρηση ή επαγγελματία, ειδικές πληροφορίες και λογότυπο επιχείρησης. Υπάρχει επίσης δυνατότητα αναζήτησης «βάσει εγγύτητας» για εύρεση επιχειρήσεων και οργανισμών γύρω από μια ορισμένη διεύθυνση.

H εφαρμογή διατίθεται δωρεάν σε χρήστες iPhone μέσω του iTunes της Apple. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή βρίσκεται στην κορυφή των 10 free εφαρμογών iphone με τις περισσότερες λήψεις (downloads) στην Ελλάδα και έχει ήδη πάρει εξαιρετικές κριτικές ως προς τη χρηστικότητα της.

H εφαρμογή είναι επίσης συμβατή με συσκευές Nokia, Blackberry, Samsung, Μotorola, Sony Ericsson, και Vodafone και είναι διαθέσιμη μέσω του Vodafone Live, και του Cosmote my View.

Η υλοποίηση της εφαρμογής Greek Υellow Pages εντάσσεται στην γενικότερη δραστηριοποίηση της ATC στην ανάπτυξη mobile εφαρμογών οποίες υποστηρίζουν όλες τις σημαντικές πλατφόρμες κινητών συσκευών (iPhone , Windows Mobile, BlackBerry, J2ΜΕ, Symbian S60, Google Android) και χρησιμοποιούν οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες επιλογές δικτύωσης (GPRS, 3G, WLAN).

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.