Μαριάννα Ντούβλη: Ξεβράκωτη στο Playboy

ntouvliplayboy

 

Την Μαριάννα την γνωρίσαμε όλοι εμείς οι χασομέρηδες τηλεορασιοπληκτοι, από την εμμονή της να παρουσιάσει την ολοδικιά της εκπομπή. Ο σκοπός αυτός άγιαζε τα μέσα και γι’αυτό βάλθηκε μέσα από υψηλής βλακείας εκπομπές να δημιουργήσει ίντριγκες και αντιπαλότητες με άλλα γνωστά ονόματα της εγχώριου showbiz που με αληθινό μόχθο, δάκρυα και ιδρώτα κέρδισαν μια θέση ανάμεσα στα σκατά και στις λάσπες της ελληνικής τηλεόρασης. Οι προσπάθειες αυτές εντάθηκαν αλλά αποτέλεσμα δεν είχαν μα κάπως έπρεπε να εκπληρωθεί η εμμονή της δημοσιότητας. Κάποια στιγμή του Ιανουαρίου και καθώς η Μαριάννα Ντούβλη γυρνούσε στο σπίτι της από την καθημερινή βόλτα στις βιτρίνες, χτυπάει το τηλέφωνο της:

 

– Παρακαλώ, λέγουταιιιι…

– Έλα Μαριάννα, Κώστας. Σού’χω πρόταση από το Playboy!

– Πλάκα με κάνεις!; Θα γράφω την στήλη “Ρώτα την Μαριάννα”;

– Όχι, κάτι καλύτερο! Γυμνή φωτογράφηση βρε χαζό!

– Έλα ρε Κώστα. Εγώ;

– Ναι εσύ; Σκέψου τι έχει να γίνει!

– ……

– Το σκέφτεσαι ακόμη;

– Εννοείς εντελώς ξεβράκωτη;

– Όχι ρε συ, τα βυζιά σου μόνο. Σκέψου την αναγνωσιμότητα του περιοδικού στα στρατόπεδα. Θα σε αγαπήσει κάθε φανταράκι. Άσε που θα γίνεις θέμα σε όλα τα μεσημεριανά, στον Θέμο και στα πρωινάδικα όλης της Ελλάδας και την Νοτιοανατολικής Ασίας!

– Μισό να σκεφτώ. Δέχομαι Κώστα-Κώστα, δέχομαι!

 

Και έτσι έχουμε σήμερα αναρτημένα σε όλα τα περίπτερα τα περήφανα ζουμερά στήθη της Μαριάννας Ντούβλη μαζί με την Μαριάννα, το υπόλοιπο κρέας και την λεζάντα: “Δεν φοβάμαι να πώ ότι είμαι το νέο sex symbol”!

 

Το μεγαλύτερο κακό που συμβαίνει στην τηλεόραση είναι ότι τα “νούμερα” πιστεύουν ότι αν τα νούμερα είναι μεγάλα τότε χαίρουν και της ανάλογης αποδοχής. Ας τους πει κάποιος ότι το ενδιαφέρον δεν το κεντρίζει μόνο μια θεά που προχωράει στο δρόμο αλλά και ένα μπάζο (“κοίτα πως είναι” κλπ.).

Related Articles

4 ΣχόλιαΣχολιάστε

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *