Η Nokia επιτίθεται στους ανταγωνιστές της με το “Smartphone Beta Test”

To λανσαρισμα του Lumia 900 στην αγορά της Βόρειας Αμερικής δεν αργεί. Την Παρασκευή 6 Απριλίου είναι η μεγάλη μέρα της Φινλαδικής εταιρίας που θα παρουσιάσει το καλύτερο smartphone της στους κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών. Για τον λόγο αυτό έχει δημιουργήσει το smartphonebetatest.com που παρουσιάζει με διασκεδαστικό αλλά και καυστικό τρόπο της αδυναμίες των ανταγωνιστών της (κυρίως της Apple) όπως το death grip, την ευθραστότητα αλλά και την αναγνωστικότητα της οθόνης σε συνθήκες σκληρού φωτισμού.

Πρωταγωνιστής των τριών κρυφών βίντεο είναι ο δύσμηρως Gary που δέχεται επικριτικά σχόλια από τους δύο συναδέλφους του. Ο Gary συνεχώς αμφισβητεί το smartphone που βγάζει η εταιρεία που εργάζεται επειδή δεν έχει τα στοιχιώδη, οι συναδελφοι του όμως του δείχνουν τον τρόπο που κάνουν το smartphone τους λειτουργικό. Στο τέλος προτείνουν και μια επένδυση σε επισφάλειες στεγαστικών δανείων που όλοι ξέρουμε τα αποτελέσματα τους.

Πουθενά στο site δεν γράφει τίποτα για την Nokia αλλά πολλά στοιχεία οδηγούν με ασφάλεια σε αυτήν. Το χρονόμετρο αντίστροφής μέτρησης σχεδόν την προδίδει, το ελλειπώς σβησμένο λογότυπο όμως μας οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα περι της ταυτότητας του ιδιοκτήτη.

Ακολουθούν τα hidden camera videos με πρωταγωνιστή τον Gary.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.