Ο νέος κινητός υπολογιστής Nokia N900 διατίθεται πλέον στα Alpha Copy / Nokia Stores

Nokia N900

Η Alpha Copy / Nokia παρουσιάζει τον νέο κινητό υπολογιστή Nokia Ν900, με το λειτουργικό σύστημα Maemo, ο οποίος θα σας εντυπωσιάσει με τις δυνατότητες του!

Γνωρίστε το λειτουργικό σύστημα Maemo που φέρνει όλα τα οφέλη των ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας. Σχεδιασμένο με γνώμονα το Internet, το λογισμικό Maemo, που βασίζεται σε Linux, σηματοδοτεί μια εντελώς νέα εποχή.

Εκμεταλλευτείτε την μεγάλη υπολογιστική ισχύ και την δυνατότητα χρήσης πολλαπλών εφαρμογών (multitasking). Αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρει το διαδίκτυο μέσω του Maemo browser και της ασύρματης ευρυζωνικής σύνδεσης υψηλής ταχύτητας.

Επιπλέον, με το Nokia Ν900 μπορείτε να κρατήσετε για πάντα ζωντανές τις αγαπημένες σας στιγμές, χρησιμοποιώντας την καταπληκτική κάμερα 5 megapixel με αυτόματη εστίαση, φλας με διπλό LED και οπτικά μέρη Carl Zeiss. Αποθανατίστε τα αγαπημένα σας μέρη και πρόσωπα και αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο ευρείας οθόνης στην εκπληκτική εσωτερική δυναμική μνήμη 32 GB με δυνατότητα επέκτασης έως τα 48GB με κάρτα μνήμης έως 16GB (προαιρετικά).

Απολαύστε την καταπληκτική οθόνη αφής, υψηλής ευκρίνειας 3,5’’ χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα σας, τη γραφίδα ή το πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY.

Βρείτε τον προορισμό σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ovi Maps με τον ενσωματωμένο δέκτη Α-GPS και με την υποστήριξη της υπηρεσίας φωνητικής πλοήγησης.

Tο νέο Nokia Ν900 μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα συνεχώς αναβαθμιζόμενα σημεία εξυπηρέτησης Alpha Copy / Nokia Stores, το οποία προσφέρουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να γνωρίσει το σύνολο των προϊόντων Nokia, τις νέες πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες και παράλληλα τον ενημερώνουν για όλα τα κριτήρια επιλογής των προϊόντων που καλύπτουν εξατομικευμένα τις ανάγκες του σε όλες τις κατηγορίες. Με αυτόν τον τρόπο στα Alpha Copy / Nokia Stores παρέχεται από το 1998 εξειδίκευση και ποιοτική εξυπηρέτηση στον καταναλωτή μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις κινητής τηλεφωνίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Copy / Nokia κ. Ιωάννης Τσαγγαδάς δήλωσε:

«Η Alpha Copy / Nokia, πιστή στην δέσμευσή της για την παροχή καινοτόμων προϊόντων κινητής τηλεφωνίας στον Έλληνα καταναλωτή, παρουσιάζει τον κινητό υπολογιστή Nokia N900, που συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα ενός κινητού τηλεφώνου με αυτά ενός υπερσύγχρονου ηλεκτρονικού υπολογιστή.»

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.