Η Nokia προχωρά σε Direct Business Mode

Nokia

Σκόπος της Nokia είναι να αποτελέσει τον κορυφαίο πάροχο κινητών λύσεων. Σημαντικό βήμα της στρατηγικής μετασχηματισμού αποτελεί το γεγονός ότι η Nokia ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ευθυγραμμίσει πλήρως τα γραφεία πωλήσεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Από το 2010, για συγκεκριμένους Παρόχους, θα προχωρήσει σε Direct Business Mode για να μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στις απαιτήσεις. Η διανομή της Nokia θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στις αυξανόμενες Ανεξάρτητες και Λιανικές Αγορές.

«Ως μέρος της στρατηγικής της Nokia για τη μετάβαση σε εταιρεία που εστιάζει σε ολοκληρωμένες λύσεις, είναι απαραίτητο να είναι πιο κοντά στον πελάτη» εξηγεί ο Greig Williams, Διευθύνων Σύμβουλος της Nokia στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. «Στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς κάναμε ανακατανομή της ομάδας μας για να υποστηρίξουμε καλύτερα τους πελάτες μας στην περιοχή. Όταν οι πελάτες μας και η αγορά απαιτεί από εμάς να εργαστούμε σε ένα πιο Direct Business Mode, είναι δύσκολο και μη συνετό να μην ανταποκρίνεσαι στις προσδοκίες τους. Αυτό σημαίνει ευθυγράμμιση του συνήθους τρόπου εργασίας με την υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτό δίνει επίσης τη δυνατότητα στους Διανομείς μας να επικεντρωθούν περισσότερο στις αναπτυσσόμενες περιοχές της ανοικτής/SIM ελεύθερης αγοράς και Ανεξάρτητης λιανικής πώλησης».

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι οι τοπικοί πάροχοι λαμβάνουν προϊόντα απευθείας από τη Nokia και διανέμουν οι ίδιοι στα σημεία πώλησης όπως ήδη κάνουν. Ενώ η Nokia θα αναλάβει την Διαχείριση Λογαριασμού και τα Logistics.

«Η Nokia σέβεται βαθιά τη γνώση της τοπικής αγοράς και τον τρόπο με τον οποίον εργάζονται οι Διανομείς μας» εξηγεί ο Williams. «Φυσικά τους βλέπουμε να συμμετέχουν στην επόμενη φάση ανάπτυξης σε ολόκληρη την περιοχή».

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.