Νέα σειρά Subwoofer από την Tannoy

Tannoy-Revolution-Signature-TS-801

Η νέα σειρά TS subwoofers από την Tannoy είναι εδώ. Προχωρώντας σε μια εκ βαθέων ανανέωση τα τρία νέα μοντέλα προσφέρουν καινούργιες λειτουργίες, απαραίτητες πλέον σε κάθε σύστημα.

Ξεχάστε τα προβλήματα που δημιουργούσε ο χώρος σας με μπουμαρίσματα και στάσιμα κύματα.

Η νέα σειρά TS είναι εξοπλισμένη με παραμετρικό ισοσταθμιστή για τις συχνότητες από 20-100Hz δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ταιριάξετε ιδανικά το subwoofer στο χώρο, και να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά όλα τα προβλήματα από τα στάσιμα κύματα.

Όμως οι καινοτομίες δεν σταματούν εδώ.

Η νέα σειρά διαθέτει τρεις προεπιλογές για γρήγορο ταίριασμα ανάλογα τον τύπο του προγράμματος αλλά και νυχτερινή λειτουργία για τις ώρες εκείνες που οι μεγάλες εντάσεις δημιουργούν πρόβλημα στους γύρω.

Όλα τα παραπάνω καθώς και όλες οι υπόλοιπες κλασικές ρυθμίσεις που έχει ένα subwoofer είναι πλήρως προσβάσιμες από την οθόνη LCD στο επάνω μέρος ή ακόμα και από την άνεση της πολυθρόνας σας.

Η νέα σειρά TS subwoofer της Tannoy έχει τη δυνατότητα τηλεχειρισμού, φτάνοντας έτσι το επίπεδο χρηστικότητας σε πρωτόγνωρα επίπεδα για την κατηγορία τιμής.

Με ακόμα πιο compact διαστάσεις η σειρά αποτελείται από τρία μοντέλα: Το TS801 με γούφερ 8’’ και ενισχυτή 200Watt,το TS1001 με γούφερ 10″ και ενισχυτή 300Watt και το TS1201 με γούφερ 12″ και ενισχυτή 500Watt. Και τρία μοντέλα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την απροβλημάτιστη απόδοση. Οι ταινίες θα αποκτήσουν τη δύναμη που τους λείπει και η μουσική θα γίνει πιο ζωντανή με μπάσο που ίσως δεν γνωρίζατε ότι υπήρχε.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *