Η LG παρουσιάζει τη σειρά τηλεοράσεων LED LCD LE5300

Η LG Electronics  παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων LG LED LCD LE5300, με τον πρωτοποριακό INFINIA Borderless σχεδιασμό και την προηγμένη τεχνολογία LED. Η LE5300 διακρίνεται για την υψηλή ενεργειακή της απόδοση και την εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ενώ απέσπασε πρόσφατα τη διάκριση “European Best Value LCD TV 2010 – 2011” – για το μοντέλο των 42 ιντσών- στα έγκριτα EISA Awards 2010.
Πιο συγκεκριμένα, η σειρά LED LCD LE5300, παρέχει υψηλή ευκρίνεια και κορυφαία ποιότητα εικόνας Full HD 1080p, ενώ χάρη στην τεχνολογία TruMotion 100Hz και το δυναμικό λόγο αντίθεσης 3.000.000:1, οι θεατές απολαμβάνουν πιο συναρπαστικές και ρεαλιστικές εικόνες, νιώθοντας πως «βρίσκονται» στο κέντρο της δράσης επί της οθόνης, σε μια μοναδική εμπειρία θέασης.
Παράλληλα, η νέα σειρά διαθέτει συνδεσιμότητα Wireless Ready, επιτρέποντας στους καταναλωτές να συνδέσουν ασύρματα την τηλεόραση με μια πληθώρα εξωτερικών συσκευών, χωρίς τη χρήση καλωδίων. Επιπλέον, η LG LE5300 διαθέτει σύνδεση USB 2.0 -με δυνατότητα αναπαραγωγής HD DivX απευθείας από τη θύρα- παρέχοντας απρόσκοπτη πρόσβαση στην προσωπική «βιβλιοθήκη» των καταναλωτών, ενώ ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-T με MPEG4 εξασφαλίζει την παρακολούθηση ψηφιακών καναλιών.
Εκτός από τα εντυπωσιακά τεχνικά της χαρακτηριστικά, η σειρά τηλεοράσεων LED LCD LE5300 της LG είναι εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον και ενεργειακά αποδοτικότερη. Ειδικότερα, με την αξιοποίηση του οπίσθιου φωτισμού LED και τη λειτουργία Smart Energy Saving Plus, καταναλώνει έως και 75% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με τις συμβατικές τηλεοράσεις LCD. Επιπλέον, η πρωτοποριακή λειτουργία Intelligent Sensor II της LG, αναλύει το φωτισμό στον περιβάλλοντα χώρο και προσαρμόζει ανάλογα τον οπίσθιο φωτισμό της συσκευής, ενώ ρυθμίζει κι άλλες μεταβλητές της εικόνας για τη βελτίωση της ποιότητας και της φωτεινότητας, μειώνοντας αισθητά την καταπόνηση της όρασης κατά την εκτεταμένη περίοδο θέασης.
Τέλος, η LG δεσμεύεται έμπρακτα για την ποιότητα των προϊόντων της, αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει εγγύηση 0 Pixel για όλες τις LCD τηλεοράσεις από 42’’ και άνω, η οποία περιλαμβάνει άμεση παραλαβή και αντικατάσταση του προϊόντος on-site, ακόμα και για ένα μόνο καμένο pixel.
Η LG LED LCD LE5300 αποτελεί ιδανική επιλογή value for money, καθώς συνδυάζει τον αξεπέραστο INFINIA Borderless σχεδιασμό με πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά και πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας, προσφέροντας στους καταναλωτές μια συναρπαστική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, γιατί Life’s Good!
Βασικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά
– Διαθέσιμες διαστάσεις: 55” / 47” / 42” / 37” / 32”
– LED LCD
– Σχεδιασμός INFINIA Borderless™
– Ανάλυση Εικόνας Full HD 1080p (1.920 x 1.080p)
– Δυναμικός λόγος αντίθεσης 3.000.000:1
– Χρόνος Απόκρισης 2,4ms
– Τεχνολογία TruMotion 100Hz
– Wireless AV Link
– ISF Ready
– Ενσωματωμένος ψηφιακό δέκτης DVB-T MPEG4
– 24p Real Cinema / Cinema – Sport – Game
– Invisible Speaker (10W + 10W + 5W)
– Infinite Sound
– Clear Voice II
– USB 2.0 (HD DivX, MP3, JPEG)
– HDMI x 4
– Intelligent Sensor 2
– Smart Energy Saving Plus

            

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.