Η Microsoft αναδείχθηκε Best Large Workplace στην Ευρώπη

Microsoft

Η Microsoft απέσπασε, για τρίτη συνεχή χρονιά, την ιδιαίτερα τιμητική διάκριση “Best Large Workplace 2010” σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, η οποία ουσιαστικά επιβραβεύει το υψηλών προδιαγραφών περιβάλλον εργασίας που η εταιρία παρέχει στους εργαζομένους της. Στον διαγωνισμό του Great Workplaces Institute Europe, συμμετείχαν 1300 πολυεθνικές εταιρίες από 17 ευρωπαϊκές χώρες και αξιολογήθηκαν στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας «100 Best Workplaces», που αναδεικνύει τις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη. Η απονομή των βραβείων έγινε στη Μαδρίτη, στις 20 Μαΐου, 2010.

Η διάκριση της Microsoft από το Great Workplaces Institute συνιστά το επιστέγασμα της στρατηγικής επιλογής της εταιρίας να θεωρεί τους ανθρώπους της ως το βασικό της κεφάλαιο, παρέχοντας τους ένα εξαιρετικό περιβάλλον επαγγελματικής και προσωπικής εξέλιξης. Καίρια κριτήρια για την ανάδειξη της Microsoft ως “Best Large Workplace 2010” αποτέλεσαν η επένδυση της εταιρίας στη δημιουργία ενός μοναδικού χώρου εργασίας, το προνόμιο επιλογής από τους εργαζομένους μιας ευέλικτης μορφής εργασίας, καθώς και η συστηματική εκπαίδευση των εργαζομένων στις σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις, με έμφαση στο cloud computing, το οποίο συνιστά τη νέα εποχή στην πληροφορική.

Με αφορμή τη διάκριση της Microsoft σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ο κ. Ernst-Jan Stigter, Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Ελλάς, δήλωσε τα ακόλουθα: «Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς για τη πανευρωπαϊκή διάκριση που απέσπασε η εταιρία μας για τρίτη συνεχή χρονιά από το έγκυρο Great Place to Work Institute. Η επένδυση στις δυνατότητες των ανθρώπων μας αποτελεί βασική προτεραιότητά της λειτουργίας μας, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζει πλήρως την επιχειρηματική μας δράση, μέσα από την οποία επιδιώκουμε να αναδείξουμε τα οικονομικά και κοινωνικά οφέλη της αξιοποίησης της τεχνολογίας. Μέσα από τη δημιουργία ενός άριστου εργασιακού περιβάλλοντος, τη διάθεση των πλέον σύγχρονων εφαρμογών πληροφορικής, που μεγιστοποιούν τις δυνατότητες του καθενός από εμάς, αλλά και την προσφορά πλήθους ευκαιριών ανέλιξης, διασφαλίζουμε για τους ανθρώπους μας τα απαραίτητα κίνητρα ώστε να εξελιχθούν εντός της οικογένειας της Microsoft, αναπτύσσοντας πλήρως τα ταλέντα τους».

Παράλληλα, ο κ. Palle Ellemann Knudsen, Διευθύνων Σύμβουλος του Great Place to Work Institute Europe, υπογράμμισε τα εξής: «Η Microsoft έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι τιμά πάντα τις αξίες που έχει ως επιχείρηση. Εντός της εταιρίας, υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες εξέλιξης για τους εργαζομένους και μεγάλος σεβασμός για τις ανάγκες και προτεραιότητες του ανθρώπινου δυναμικού. Αναμφισβήτητα, η χρήση της τεχνολογίας, που η ίδια η Microsoft παρέχει, δημιουργεί τις προδιαγραφές για πιο ευέλικτες μορφές εργασίας καθώς και για νέους τρόπους συνεργασίας. Όλα τα παραπάνω παρέχουν πρωτοποριακές δυνατότητες για το χώρο της εργασίας ενώ, παράλληλα, εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους υπαλλήλους.»

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.