Πως θα βγάλετε λεφτά στο Internet: Μέρος Α’ – Επεισόδιο 1

ebooks

Στο πρώτο μέρος της σειράς των άρθρων για την εξασφάλιση εισοδήματος στο Internet  θα αναφερθώ στον πιο διαδεδομένο τρόπο ο οποίος όμως απαιτεί και κάποιον χρόνο: Την συγγραφή κάποιου ebook και την πώληση του διαδικτυακά.
Στο Internet, ένα κομμάτι της πίτας του κέρδους έχουν και τα ebooks (δηλαδή τα βιβλία σε κάποια ψηφιακή μορφή -π.χ. pdf). Πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν εξειδικευμένες πληροφορίες για κάτι και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν γι’αυτές. Τα πιο διαδεμόνα θέματα που απασχολούν τους “συγγραφείς” ebook ( δεν υπάρχει βέβαια καμμια διαφορά με τα εντυπά βιβλία εκτός από την ψηφιακή νορφή) είναι όσα έχουν να κάνουν με:
α) Τις ανθρώπινες σχέσεις και την εσωτερική αναδιοργάνωση του χαρακτήρα (“Πως να κάνετε κολλήτους”, “Πως να τιθασευσετε την γκόμενα που κάθετε απέναντι σας στο μπάρ”, “πως να φερθείτε όταν κάθεστε σε γεύμα με την βασίλισσα της Αγγλίας”, “Πως να αποβάλλεται την επιθυμία για αυτοκτονία” κλπ.)
β) Τις κατασκευές (“1000 και 1 τρόποι ανακαίνισεις του εξοχικού σας”, “Πως να φτιάξετε ένα μαντρότοιχό σχεδον τζάμπα”, “Κατασκευάστε τώρα ένα τρισδιάστατο κομοδίνο”, “Ηλεκτρικά σπιτιού: Αυτός ο άγνωστος” κλπ)
γ) Τις συνταγές μαγειρικής (“Greek mousaka and souvlaki by your own”, “Βιολογικές συνταγές για προσεκτικούς”, “200 Κρητικές συνταγές”, “Μεσογειακοί κουζινα και υγεία”, ” Ωρα για μαγείρεμα!!!” κλπ)
δ) Τους τρόπους για ευκολο κέρδος μέσα από το  Internet (” Ebay Secrets”, “Φτιαξε την επιχειρηση σου χωρις δεκάρα”, “Πως θα βγάλετε λεφτά από το ιντερνετ” κλπ.) 
Και φυσικά πολλά άλλα που μπορείτε να φανταστείτε μόνοι σας βάζοντας τον εαυτό σας στην θέση του αγοραστεί.

Όλοι έχουμε κάποια ενδιαφέροντα και γνώσεις πάνω σε κάτι. Αν δεν έχουμε μπορούμε εύκολα να ασχοληθούμε με κάτι και να αποκτήσουμε. Μ’αυτό το κάτι που ασχολούμαστε μπορούμε να γράψουμε και μερικά πράγματα τα οποία πιστεύουμε πως θα φανούν χρήσιμα σε κάποιους άλλους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα. Ξεκινάτε λοιπόν την συγγραφή και προσπαθείτε να γεμίσετε σελίδες με ενδιαφέροντα πράγματα ανακατεμένα με άλλα λιγότερο ενδιαφέροντα (για το ιδιο θεμα πάντα). Βάλτε φωτογραφίες, σχεδιαγράμματα και ότι άλλο χρειάζεται για να είναι χρήσιμο και να εκπληρώνει τον σκοπό για τον οποίο είναι γραμμένο. Ένα ebook που σέβεται τον εαυτό του ξεκινάει από τις  50 σελίδες σε όγκο και φτάνει στο άπειρο (δεν νομίζω να αρχίσει κανείς να γράφει εγκυκλοπαίδεια…)
Μετά απο λίγο καιρό, που το βιβλίο θα είναι έτοιμο, μετατρέψτε το σε ένα αρχείου της μορφής PDF. Ειστε τώρα έτοιμοι να δείτε τους κόπους σας να πιάνουν τόπο πουλώντας το.

Συνέχεια στο επεισόδιο 2

Related Articles

6 ΣχόλιαΣχολιάστε

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *