Στην Ελληνική Αγορά το νέο mini notebook της FUJITSU

Fujitsu Rolls Out the N280 Equipped M2010 Netbook 2

Κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα το mini notebook της Fujitsu, Μ2010. Το notebook είναι το πρώτο που φέρει την υπογραφή της Ιαπωνικής Τεχνολογίας και σχεδιάστηκε ώστε να φέρει στην παγκόσμια αγορά καινοτομία στο σχεδιασμό και στη λειτουργικότητα.

Ασύγκριτο είναι σήμερα το M2010 της Fujitsu σε σχέση με τα αντίστοιχα προϊόντα που κυκλοφορούν παγκοσμίως λόγω της κατασκευής του, που γίνεται με βάση τα Ιαπωνικά πρότυπα ποιότητας (TQM). Σύμφωνα με αυτά, ποιοτικοί έλεγχοι που εφαρμόζονται και σε άλλες σειρές συσκευών της εταιρίας (π.χ. laptops) έχουν εφαρμοστεί και στο mini notebook. Σε επίπεδο αντοχής και διάρκειας ζωής, για παράδειγμα, έχουν εφαρμοσθεί πιέσεις ύψους 200 kgf στο καπάκι της LCD οθόνης συνολικά, ενώ δοκιμές σε τυχαία σημεία τοπικά στο καπάκι, αποδεικνύουν αντοχή σε πιέσεις μεγέθους 35kpf.

Ο σχεδιασμός του προσομοιάζει με ένα σύστημα υψηλών προδιαγραφών ultra portable παρά με ένα απλό netbook, έτσι ώστε να είναι κατάλληλο τόσο ως μια «σταθερή» συσκευή εργασίας, όσο και για ως πλήρως εξοπλισμένη «κινητή». Βασισμένο στην τεχνολογία επεξεργαστή INTEL™ Atom N280, το Μ2010 εξυπηρετεί άψογα την ανάγκη του χρήστη για μια συσκευή μικρή και ελαφριά που προορίζεται για μάθηση, internet, ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και βιντεο-τηλεφώνου. Είναι με άλλα λόγια η ιδανική συσκευή για την είσοδο του χρήστη στον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας. Η οθόνη είναι brilliant με φωτεινότητα 200nits και αντίθεση 400:1 και προσφέρει ζωντανά χρώματα με μεγάλη ευκρίνεια. Η 10,1 ίντσες οθόνη του είναι wide glare και είναι κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ακόμα και κάτω από έντονη ηλιοφάνεια.

Η σχέση τιμής / απόδοσης αλλά και υψηλού design είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή στην αγορά. Στην αξία αυτή προστίθεται τόσο η μεγάλης διάρκειας μπαταρία του που φτάνει και τις πέντε ώρες, όσο και η καλαίσθητη εμφάνισή του, που προσφέρει άριστη όψη και αφή. Το M2010 της Fujitsu θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα σε δύο χρώματα: ένα μεταλλικό κόκκινο και ένα ιριδίζον μαύρο. Αντί για τη χρήση συμβατικών χρωμάτων για την λεία επιφάνεια, η FUJITSU ανακάλυψε νέα μέθοδο μετατροπής του ίδιου του υλικού για τη δημιουργία της λείας επιφάνειας, ώστε το Fujitsu M2010 να έχει τη μοναδική και κομψή εμφάνιση ενός τεχνολογικού προϊόντος πολυτελείας.

Σύμφωνα με τον κ. Διονύση Μιχαλόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fujitsu Technology Solutions για Ελλάδα, Κύπρο & Ισραήλ, η οποία θα έχει και τη διάθεση του Μ2010 στην Ελλάδα, «με το Fujitsu M2010 θα δώσουμε στον τελικό καταναλωτή μια συσκευή ιδιαίτερα κομψή. Αντικαθιστώντας το AMILO Mini, το Μ2010 θα ολοκληρώσει το portfolio σε εισαγωγικό επίπεδο και θα αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τους χρήστες που αναζητούν την ποιότητα ζωής στις κομψές κινητές συσκευές καθημερινής χρήσης».

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.