Έρχεται το LittleBigPlanet 2 για PlayStation 3

Στο LittleBigPlanet, τη μεγάλη επιτυχία του 2008 για PlayStation®3 (PS3™) οι παίκτες μπορούσαν να δημιουργήσουν τα δικά τους επίπεδα και να τα μοιραστούν με τον υπόλοιπο κόσμο. Πλέον, οι δυνατότητες είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Αυτό τον Ιανουάριο όλα τα μάτια στρέφονται στο PlayStation®3 (PS3™) και τον αξιαγάπητο ήρωα που ακούει στο όνομα Sackboy. Ο μικρός, αλλά πανίσχυρος χαρακτήρας και ο ατελείωτος κόσμος του, κέρδισε πριν δύο χρόνια τη μαζική αναγνώριση των κριτικών και απέσπασε 15 διακρίσεις ως «παιχνίδι της χρονιάς». Τώρα επιστρέφει με τοLittleBigPlanet™2 – ένα παιχνίδι που θα επιτρέψει στη δημιουργικότητά σας να ξεδιπλωθεί σε πρωτοφανή επίπεδα. Το LittleBigPlanet™2 έχει αναπτυχθεί από τη Media Molecule (των World Wide Studios της SCEE) και θα σας επιτρέψει να φέρετε τα πάνω κάτω στον κόσμο του gaming και εκτός από παίκτης να γίνετε και δημιουργός του παιχνιδιού –και να το διασκεδάσετε αφάνταστα. Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους τίτλους της χρονιάς.

Sackboy μας έλειψες!
Από όλους τους ήρωες παιχνιδιών με εξαιρετικές δυνάμεις, ο Sackboy είναι αναμφίβολα ο κυρίαρχος. Αυτό το «πλασματάκι» ξεσήκωσε τον πλανήτη του gaming πριν δυο χρόνια, χάρη στη δυνατότητα του να προσαρμόζει οποιοδήποτε αντικείμενο από τον πολύχρωμο κόσμο του, αλλά και να δημιουργεί ολοκαίνουρια από το μηδέν.

Εκτός από το να αντιμετωπίζει ποικίλες δοκιμασίες αιωρούμενος ή κάνοντας άλματα, έδινε την ευκαιρία στους gamers να δημιουργούν τα δικά τους επίπεδα για το LittleBigPlanet, αλλά και να τα μοιραστούν με άλλους παίκτες μέσω του PlayStation®Network. Κι αυτοί δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη –δημιούργησαν περισσότερα από τρία εκατομμύρια πίστες, οι οποίες «παίχτηκαν» περισσότερες από μισό δισεκατομμύριο φορές!

Παίξτε!

Μια ολοκαίνουρια περιπέτεια σας περιμένει στο κουτί…
Ξεκινήστε αμέσως –μόνοι ή με την παρέα έως και τεσσάρων φίλων- για μια μοναδική εμπειρία στο απρόβλεπτο σύμπαν του LittleBigPlanet™2. Το θέμα είναι η επιστήμη, αλλά όχι η επιστήμη με τη μορφή που την ξέρουμε. Ο Craftworld απειλείται από την τρομακτική Negativitron, μια τεράστια ηλεκτρική σκούπα που ρουφά τη δημιουργικότητα. Μόνο ο Sackboy μπορεί να το σώσει, τρέχοντας, αναπηδώντας και πετώντας σε 50 επίπεδα, τα οποία θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Με ολοκαίνουριο εξοπλισμό…
Υπάρχουν νέες ικανότητες και εργαλεία για να αποκτήσει ο Sackboy –ανάμεσα τους η τέχνη του να γραπώνεται πάνω από αβυσσαλέους γκρεμούς, η δυνατότητα να σπρώχνει τεράστια εμπόδια χάρη στα Grabintaor γάντια, αλλά και να επινοεί τρόπους να τα μετακινεί με το πανίσχυρο Creatinator. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε τις λειτουργίες κίνησης στις δέκα bonus πίστες που σχεδιάστηκαν ειδικά για το νέο χειριστήριο PlayStation®Move.

Και αμέτρητα νέα επίπεδα online!
Εξολοθρεύσατε τη Negativitron; Συγχαρητήρια –αλλά το ταξίδι σας μόλις ξεκίνησε. Πλέον έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από τρία εκατομμύρια επίπεδα, τα οποία έχουν ήδη σχεδιαστεί και «ανέβει» από τους φίλους του LittleBigPlanet. Επαναλαμβάνουμε: τρία εκατομμύρια επίπεδα! Αν παίζετε ένα την ημέρα θα μπορούσαν να περάσουν 5.000 χρόνια χωρίς να χρειαστεί να ξαναπεράσετε από την ίδια πίστα. Και φυσικά, πολλά περισσότερα θα έρθουν τους επόμενους μήνες.

Δημιουργήστε!

Φέρτε τα πάνω κάτω στο gaming…
Στον πρώτο τίτλο της σειράς μπορούσατε να δημιουργήσετε νέα επίπεδα. Στο LittleBigPlanet™2, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε νέα παιχνίδια: οδήγησης, shooters, arcade, puzzle, εξομοιωτές πτήσης – οτιδήποτε θελήσετε. Μπορείτε να ορίσετε τους κανόνες, να κατασκευάσετε «εργαλεία» με ανεξέλεγκτη συμπεριφορά, να αξιοποιήσετε μηχανήματα καπνού και τραμπολίνο, ακόμη και να δημιουργήσετε ζώα, τα οποία θα ιππεύσει το Sackboy. Έχετε ακόμη και τη δυνατότητα να αντιστρέψετε τους κανόνες της βαρύτητας– ή και τα πλήκτρα στο χειριστήριο. Αρκεί να το σκεφτείτε και μπορείτε να το πραγματοποιήσετε – και να το μοιραστείτε με τον υπόλοιπο κόσμο.

Χωρίς καν να είστε ιδιοφυΐες!
Ακούγεται μπερδεμένο, αλλά το να εξελιχθείτε σε ιδιοφυΐα του LittleBigPlanet είναι πανεύκολο. Διασκεδαστικό, συναρπαστικό, εμπνευσμένο: ναι. Περίπλοκο: όχι. Είναι εκπληκτικά διαισθητικό, χάρη στο Popit (το κουτί των θαυμάτων του Sackboy). Θέλετε να δημιουργήσετε ένα καπέλο; Απλώς ανοίξτε το κουτί κι επιλέξτε ένα. Ένα καινούριο μέσο μεταφοράς; Πανεύκολο. Περιηγηθείτε στις επιλογές και πριν καλά καλά το καταλάβετε θα πετάτε στην πλάτη ενός γιγαντιαίου πτηνού. Είναι διασκεδαστικό, εύκολο και το μαθαίνετε ενώ παίζετε.

Μοιραστείτε!

Εξερευνήστε τη φαντασία εκατομμυρίων!
Πιστεύτε ότι δημιουργήσατε τα πάντα; Χρειάζεται η φαντασία σας ένα διάλειμμα; Κανένα πρόβλημα: ανεβάστε το ολοκληρωμένο δημιούργημα σας και επιτρέψετε σε ολόκληρο τον κόσμο να το απολαύσει. Παίκτες από το Άνκοραζ μέχρι τη Ζυρίχη έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ διαβάζετε αυτές τις γραμμές– δημιουργούν νέες εμπειρίες και τις ανεβάζουν στο PlayStation®Network προκειμένου να τις μοιραστούν μαζί σας. Γιατί να μην κάνετε και εσείς το ίδιο; Γνωρίστε φίλους από ολόκληρο τον πλανήτη και συνδεθείτε μαζί τους μέσω του Littlebigplanet.com – μια κοινότητα που σας επιτρέπει να βρείτε και να μοιραστείτε αγαπημένα επίπεδα. Τι σκοπεύετε να παίζετε μετά από λίγο;

Ενθουσιαστήκατε; Το ίδιο και ο Sackboy! Προετοιμάζεται γι’ αυτό εδώ και δύο χρόνια – κι επιστρέφει μέσα στον Ιανουάριο. Υποδεχθείτε το LittleBigPlanet™2 στο PlayStation®3 και θα εκπλαγείτε με το τι θα δημιουργήσετε.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.