«Ψηφιακή Τάξη» με Lenovo IdeaPad S10-2

Lenovo IdeaPad S10-2

Η Lenovo συμμετέχει στη δράση για την «Ψηφιακή Τάξη» και παρέχει τη δυνατότητα στους μαθητές της Α΄Γυμνασίου να αποκτήσουν το netbook Lenovo IdeaPad S10-2.

Το Lenovo Idea Pad S10-2 διατίθεται σε δύο αποχρώσεις (λευκό και μαύρο), έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό, προσφέρει προηγμένες δυνατότητες επικοινωνίας και υψηλά επίπεδα προστασίας. Χάρη στο μικρό του βάρος και τις λεπτές του διαστάσεις αποτελεί ιδανική πρόταση για τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου που αναζητούν ευελιξία στην φορητότητα και στις μετακινήσεις.

Το πρόγραμμα «Ψηφιακή Τάξη» που υλοποιεί το Υπουργείο Οικονομίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής αφορά τη διανομή ηλεκτρονικών υπολογιστών σε 126.000 μαθητές της Α Γυμνασίου. Η απόκτηση του netbook γίνεται απλά με την εξαργύρωση κουπονιού αξίας 450 ευρώ, που έχουν προμηθευτεί οι μαθητές από τα σχολεία τους, σε όλα τα καταστήματα πώλησης υπολογιστών.

Το Lenovo IdeaPad S10-2 είναι μια ολοκληρωμένη λύση που θα βοηθήσει τους μικρούς μαθητές να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες και να γνωρίσουν νέες τεχνικές εκμάθησης.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.