«Λάκης Λαζόπουλος και Ελένη Μενεγάκη» Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές

O Λάκης Λαζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου καθώς κατάφεραν να μας καθηλώσουν όλους μπροστά από τη μικρή οθόνη με την πρεμιέρα των εκπομπών τους.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, πιο κεφάτος και πιο ανατρεπτικός από ποτέ, άνοιξε τη δική του… εκλογική κάλπη σε ένα απολαυστικό πρόωρο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και κέρδισε για άλλη μια φορά τη ψήφο εμπιστοσύνης των τηλεθεατών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» σημείωσε στα δυναμικά κοινά 15-44 ποσοστό τηλεθέασης 63,7%% ενώ η συνολική τηλεθέαση που κατέγραψε ήταν 59,5%

Αξίζει να σημειωθεί ότι 5.032.223 τηλεθεατές παρακολούθησαν το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», έστω και για ένα λεπτό, ενώ το τέταρτο με την υψηλότερη απόδοση ήταν 22:15 με 22:30 όπου η εκπομπή συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 71,7%.

Η Ελένη Μενεγάκη, λαμπερή, ανανεωμένη και επικοινωνιακή, κατέκτησε την καρδιά των τηλεθεατών και αναδείχθηκε η νικήτρια της «μάχης» της πρωινής καθημερινής ψυχαγωγικής ζώνης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, ο «Καφές με την Ελένη» σημείωσε στα δυναμικά κοινά 15-44 ποσοστό τηλεθέασης 34,6% ενώ η συνολική τηλεθέαση που κατέγραψε ήταν 27%

Αξίζει να σημειωθεί η εκπομπή συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 42,3% στις γυναίκες 15-34.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.