Οι αποδείξεις κληρώνουν

Κλήρωση αποδείξεων

Ένα φανταστικό μέτρο που αν τελικά πραγματοποιηθεί θα τονώσει κατά πολύ το ενδιαφέρον του καταναλωτή στο να ζητάει απόδειξη και θα εκτοξεύσει στα ουράνια τα έσοδα του κράτους. Ποιο είναι αυτό; Η συμμετοχή σε κλήρωση με αποδείξεις λιανικής!

Πως δουλεύει:

Συλλέγεις αποδείξεις αγοράς οποιουδήποτε αγαθού, περιμένεις την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου που πραγματοποιείται κάθε Τρίτη βράδυ και συγκρίνεις τα δύο τελευταία νούμερα του αύξοντος αριθμού της απόδειξης με τα δύο τελευταία του κληρωθέντος αριθμού. Αν συμπίπτουν είσαι ο υπερτυχερός  μπορείς να πάς στο ταμείο της εφορίας με ύφος, να αφήσεις την απόδειξη στον γκισέ, να την σπρώξεις με αδιαφορία στον ταμία και να εισπράξεις το ποσό που αναγράφει η τυχερή απόδειξη! Τόσο απλά.

Hack:

Φυσικά με την βοήθεια της στατιστικής είναι κατανοητό ακόμα και στον πιο αδαή ότι οι πιθανότητες επιτυχίας είναι ανάλογες με τον αριθμό των αποδείξεων. Πως όμως θα αυξήσετε τις πιθανότητες σας χωρίς να ξοδεύεται περισσότερα χρήματα; Πολύ εύκολα! Να ζητάτε απόδειξη για κάθε προϊόν χωριστά! Για παράδειγμα: Είστε στο super market και θέλετε να αγοράσετε Τυρί, Ρύζι, Γάλα, Καμπά. Αντί να πάρετε μόνο μια απόδειξη για το σύνολο των προϊόντων ζητήστε τέσσερις διαφορετικές. Με τον τρόπο αυτό έχετε 400% περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε και από το 1% εκτοξεύεστε στο 4%!

Related Articles

1 ΣχόλιοΣχολιάστε

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.