Γεμάτος επικοινωνία και ευχές και ο φετινός Δεκαπενταύγουστος

Με επιτυχία το δίκτυο της COSMOTE στην αυξημένη τηλεπικοινωνιακή κίνηση: +55% στην κίνηση data, +90% στα SMS – χιλιάδες ξένοι επισκέπτες επέλεξαν την COSMOTE για την επικοινωνία τους

Το κινητό τους τηλέφωνο και την COSMOTE επέλεξαν φέτος οι Έλληνες αλλά και χιλιάδες επισκέπτες της χώρας μας τον Δεκαπενταύγουστο, τη μεγάλη Γιορτή του καλοκαιριού, για να επικοινωνήσουν αλλά και για να ανταλλάξουν ευχές.

Αξιοσημείωτη είναι η αύξηση της κίνησης δεδομένων, με το ευρυζωνικό δίκτυο της COSMOTE, το μεγαλύτερο στη χώρα, να διαχειρίζεται στις 15 Αυγούστου όγκο δεδομένων αυξημένο κατά 55% σε σχέση με πέρυσι, φτάνοντας τα 15 ΤeraΒytes. Παράλληλα, σχεδόν διπλασιάστηκαν τα SMS για το σύνολο της ημέρας, φτάνοντας τα 28 εκατομμύρια, αυξημένα κατά 90% σε σχέση με τον Δεκαπενταύγουστο του 2009. Τέλος, αύξηση, κατά 23%, παρουσίασαν και οι κλήσεις φωνής.

Πέρα από τις ανάγκες των συνδρομητών της στην Ελλάδα, το δίκτυο της COSMOTE κάλυψε με επιτυχία και τις ανάγκες επικοινωνίας χιλιάδων επισκεπτών στη χώρα μας. Την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου περισσότεροι κατά 30% σε σχέση με πέρσι ξένοι συνδρομητές, χρησιμοποίησαν το δίκτυο της COSMOTE. Η αύξηση αποδίδεται και στη συνεργασία που έχει αναπτύξει η COSMOTE με την Deutsche Telekom, ως μέλος του Ομίλου.

Οι μηχανικοί της COSMOTE, έχοντας προετοιμάσει άριστα το δίκτυο και παρακολουθώντας συνεχώς τη ποιότητά του, εργάστηκαν αυτές τις μέρες γιορτής και διακοπών για τους περισσότερους από μας, σε όλη τη χώρα, προκειμένου να διασφαλίσουν ποιοτική επικοινωνία. Χάρη σε αυτούς, το δίκτυο της COSMOTE, ανταποκρίθηκε με επιτυχία στην αυξημένη κίνηση, με την εταιρεία και τους ανθρώπους της να βλέπουν τον κόσμο όπως εκατομμύρια χρήστες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, γεμάτο επικοινωνία και καλοκαιρινές ευχές.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.