Πολύχρωμα USB Flash Drives από την Kingston

Δεν ξέρω γιατί αλλά από την τελευταία φορά που χρησιμοποίησα Flash Drive έχει περάσει αρκετός καιρός. Φαίνεται  πως το Dropbox μου είναι αρκετό. Παρόλο που δεν χρησιμοποιώ Flashaκι η Kingston συνεχίζει να τα παράγει με μανιώδης ρυθμούς και μάλιστα σε πολύ πρωτότυπα σχέδια. Το τελευταίο δημιούργημα της καταξιωμένης στον τομέα της εταιρίας είναι τα χαριτωμένα “Mini Fun USB Flash Drives” τα οποία έρχονται σε πολύ πρωτότυπα σχήματα και χρώματα. Είναι μικρά και μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους ώστε να δημιουργήσουν άλλα σχήματα και χρώματα με περισσότερο χώρο φυσικά. Ακολουθεί το επίσημο δελτίο τύπου της Kingston:

Το ιδανικό USB mini μεγέθους για να έχεις πάντα μαζί τα απαραίτητα αρχεία σου

• Το Kingston DataTraveler Mini Fun G2 κυκλοφορεί σε φωτεινά χρώματα και mini μέγεθος

• Διατίθεται σε χωρητικότητα των 2GB, 4GB και 8GB με διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων.

• Οι δίσκοι μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους, σχηματίζοντας διαφορετικά σχήματα.

Η Kingston Digital Europe Ltd., θυγατρική της Kingston Technology Corporation, της Νο 1 ανεξάρτητης εταιρείας προϊόντων μνήμης στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των νέων Kingston DataTraveler® Mini Fun Generation2 (G2) USB Flash drives που διατίθενται σε φωτεινά χρώματα, με περίβλημα από καουτσούκ και μικροσκοπικό μέγεθος, χρησιμοποιώντας ένα από τα πιο αγαπημένα σχέδια της Kingston.

«Τα USB flash drives μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους σχηματίζοντας διαφορετικά και πρωτότυπα σχήματα. Οι χρήστες μπορούν να αλλάζουν τις κατασκευές τους, φτιάχνοντας έτσι ένα καινούριο σχέδιο κάθε μέρα,» σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston στην Ελλάδα. «Το ευέλικτο Kinston DataTraveler Mini Fun G2 είναι το κατάλληλο μέσο αποθήκευσης και μεταφοράς των αγαπημένων μας αρχείων, μουσικής και φωτογραφιών, με μέγεθος τόσο μικρό ώστε να μπορεί να μεταφέρεται παντού εύκολα».

Το νέο Kingston DataTraveler Mini Fun G2 διαθέτει ανθεκτικό περίβλημα από καουτσουκ και κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά χρώματα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Χάρη στο μικροσκοπικό μέγεθος και τα φωτεινά του χρώματα, το USB Flash Drive είναι ιδανικό για το σπίτι, το σχολείο και το ταξίδι. To Kingston DataTraveler Mini Fun G2 διατίθεται σε χωρητικότητα των 2GB, 4GB και 8GB.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.