Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα από την iSquare

iSquare

Η iSquare – επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο – σας ενημερώνει ότι το ηλεκτρονικό της κατάστημα ξεκίνησε την λειτουργία του στο www.isquare.gr/store. Στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα βρείτε διαθέσιμα όλα τα προϊόντα της Apple που διατίθενται από την iSquare καθώς και πλήθος περιφερειακών και αξεσουάρ για τα προϊόντα αυτά. Ακόμα, μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα άλλων εταιριών οπως FileMaker, Quark, Vectorworks κ.α.

Παράλληλα, λειτουργεί ειδικό τμήμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, που απευθύνεται σε σπουδαστές και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, δημόσιων και ιδιωτικών σχολών, στη διεύθυνση www.isquare.gr/store/education . Οι δικαιούχοι έχουν την ευκαρία να αποκτήσουν σε ειδικές τιμές τα προϊόντα της Apple και να επωφεληθούν από τις λύσεις που αυτά προσφέρουν.

Η διαδικασία αγοράς μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι απλή και ολοκληρώνεται εύκολα και γρήγορα. Παρέχεται ακόμα η δυνατότητα πληρωμής είτε με αντικαταβολή είτε και με πιστωτική κάρτα, ενώ για αποστολές πάνω από 500€ δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών.

               

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *