Το iPad 2 δείχνει τον δρόμο για το iPhone 5

Το iPad 2 σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις κατά την χθεσινή παρουσίαση αφού οι αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχο του είναι τεράστιες. Όμως αρκεί να μείνουμε μόνο στο iPad 2 ενώ στις αρχές του Καλοκαιριού θα κάνει την εμφάνιση του και το iPhone 5; Όχι δεν αρκει. Το iPad 2 εκτός από το νέο tablet της Apple είναι και ο προάγγελος του iPhone 5 και σίγουρα θα δείξει τον δρόμο στην διαμόρφωση του νέου iPhone 5. Τι μπορούμε να μάθουμε από το iPad 2 για το iPhone 5; Διαβάστε παρακάτω για να καταλάβετε:

Το iPad 2 χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Α5 1GHz Dual-Core και, όπως δείχνει η ιστορία, η Apple θα ενσωματώση το ίδιο Chip και στο iPhone 5. Το έκανε πέρσι με τον Α4 που αρχίζοντας από το iPad ενσωματώθηκε σε iPhone 4, iPod Touch και Apple TV , θα το κάνει και φέτος με τον Α5. Απλά και ξεκάθαρα.

Το iPad 2 κατάφερε να χωρέσει σε μικρότερο χώρο και να διαθέτει μικρότερη μάζα. Αμφιβάλλει κανείς ότι το iPhone 5 θα γίνει λεπτότερο και ελαφρύτερο; Η μπαταρία του iPad 2 διαρκεί ακριβώς όσο και του iPad αλλά καταλαμβάνει λιγότερο χώρο και το ίδιο θα γίνει και στο iPhone 5.

To iPad 2 διαθέτει την δυνατότητα να συνδέεται στην τηλεόραση και να δείνει 1080p μέσω ενός εξωτερικού dongle. Με τον adaptορα αυτόν όμως μπορούν να συνδεθούν και το iPhone 4 και το iPod Touch 4 αλλά με ανάλυση 720p. Φυσικά εννοείτε ότι το iPhone 5 θα έχει και αυτό την δυνατότητα για 1080p μόνο και μόνο επειδή θα φοράει τον A5.

Η ίδια η Apple μέσω του iPad 2 κατάφερε να θέσει ακόμα ψηλότερα τον πήχυ αν λάβει υπόψη κάποιος την 9X ταχύτητα του iPad 2 σε σχέση με το iPad. Με ένα iPhone 5 ταχύτερο κατά εννιά φορές από το iPhone 4 και με οθόνη μεγαλύτερη από τις 3.5″ η Apple θα έχει ανακαλήψει το smartphone. Ξανά!

[via]

 

 

            

Related Articles

2 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • Ε όχι κυρ Αστυνόμε κανετε λάθος. Δηλαδή να κρατήσουμε κρυφή μια ακρως ενδιαφέρουσα αποψη; Φυσικά αναφέρουμε και την πηγή. Να πάτε τώρα σε όλες τις εφημερίδες, στα κανάλια και στα περιοδικά να τους κάνετε παράπονα για copy paste απο το Reuters, το Associated Press, ΑΠΕ ΜΠΕ κλπ. ή μηπως όλα τα ΜΜΕ έχουν απεσταλμένους σε όλο τον πλανητη κυρ Αστυνόμε ΛΑΚΑΜΑ;

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.