Κρατήστε τους φίλους σας κοντά με το HTC Wildfire

HTC Wildfire

Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρεία κατασκευής smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοινώνει το HTC Wildfire™, το νεότερο κινητό με λειτουργικό Android και HTC Sense™, που παρέχει πρόσβαση στα σημαντικότερα κοινωνικά δίκτυα και σας βοηθάει να διατηρήσετε την επαφή με τους φίλους σας. Το HTC Wildfire, ακολουθώντας τα βήματα του επιτυχημένου HTC Desire, μεταφέρει αυτούσια την εμπειρία HTC σε ένα νεότερο ηλικιακά κοινό.

«Τα σημερινά κοινωνικά δίκτυα συνδέουν μεταξύ τους περισσότερους από 400 εκατομμύρια χρήστες* –εκ των οποίων η πλειοψηφία είναι νέοι – που μοιράζονται τις εμπειρίες τους με φίλους μέσω Facebook», αναφέρει ο Florian Seiche, Αντιπρόεδρος HTC EΜΕΑ. «To HTC Wildfire μεταφέρει την εμπειρία του HTC Sense™ στους νεότερους χρήστες κινητών τηλεφώνων. Συγκεντρώνοντας όλες τις μορφές επικοινωνίας σε ένα σημείο, όπως τα Facebook, Twitter, τα γραπτά μηνύματα, τις εικόνες και τα e-mail, σας εξασφαλίζει ότι βρίσκεστε σε διαρκή επαφή με τους φίλους σας, κρατώντας τους πάντοτε κοντά σας».

Το HTC Wildfire σας βοηθάει να διατηρήσετε την επαφή με τα σημαντικότερα πρόσωπα στη ζωή σας, μέσω του HTC Sense™, την εμπειρία χρήσης που τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο και αναγάγει τη χρήση των κινητών φυσική συνέχεια του τρόπου ζωής μας. Παράλληλα, με την εφαρμογή “Friend Stream”, σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με φίλους σε πολλαπλά κοινωνικά δίκτυα, όπως τα Facebook, Twitter και Flickr, ενώ ταυτόχρονα συγκεντρώνει σε ένα σημείο τις ενημερώσεις, τις φωτογραφίες και τα links που παρακολουθείτε. Το HTC Wildfire σας επιτρέπει επίσης, να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, για να τα μοιραστείτε στη συνέχεια με τους γύρω σας, ταυτόχρονα σε Facebook και Twitter.

Ανοίγοντας μια επαφή, με το HTC Wildfire εμφανίζονται όλοι οι δυνατοί τρόποι επικοινωνίας. Εκτός από τις πρόσφατες κλήσεις, μπορείτε να δείτε τις ανανεώσεις στο προφίλ του συγκεκριμένου ατόμου και τα τελευταία μηνύματα ή emails που ανταλλάξατε μαζί του. Κάθε φορά που δέχεστε μια κλήση, το HTC Caller ID εμφανίζει το όνομα, την τελευταία φωτογραφία, την κατάσταση (μέσω Facebook) καθώς και σχετική υπενθύμιση για το αν πλησιάζουν τα γενέθλια εκείνου που σας καλεί.

Χάρη σε ένα νέο widget, το HTC Wildfire σας δίνει τη δυνατότητα να προτείνετε εφαρμογές μέσω email, γραπτών μηνυμάτων ή κοινωνικών δικτύων. Οι φίλοι σας θα λάβουν ένα σύνδεσμο, για άμεση πρόσβαση στη σχετική εφαρμογή στο Android Market, προκειμένου να την κατεβάσουν στη συνέχεια στο κινητό τους.

Ο Florian Seiche συμπληρώνει, «Κατανοούμε την ανάγκη των ανθρώπων για τη βελτίωση του τρόπου αναζήτησης εφαρμογών, ανάμεσα στις χιλιάδες που διατίθενται στο Android Market. Δικές μας έρευνες καταδεικνύουν ότι οι χρήστες, όχι μόνο διψούν για εντυπωσιακές εφαρμογές που χρησιμοποιούν και οι φίλοι τους, αλλά και ότι αναζητούν έναν ευκολότερο τρόπο για να τις εντοπίζουν και να τις κατεβάζουν. Για πρώτη φορά το HTC Wildfire, σας δίνει τη δυνατότητα να προτείνετε τις τελευταίες και πιο σημαντικές εφαρμογές σε ένα φίλο, ή ένα γκρουπ φίλων σας. Με όλη αυτή την ποσότητα διαθέσιμων εφαρμογών για να επιλέξετε, ένα καινούργιος κόσμος περιεχόμενου ανοίγεται μπροστά σας και σας περιμένει τόσο να τον ανακαλύψετε όσο και να τον μεταδώσετε στους φίλους σας».

Η τελευταία προσθήκη στη γκάμα των smartphones της HTC σας επιτρέπει να προβάλλετε και να μοιράζεστε φωτογραφίες μέσω Flickr και να σερφάρετε στο Διαδίκτυο, χάρη στην οθόνη αφής, χωρητικής τεχνολογίας, διάστασης 3,2 ιντσών. Η κάμερα στα 5 megapixel με αυτόματη εστίαση και LED φλας σας επιτρέπει να αποτυπώσετε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας, την ίδια στιγμή που η είσοδος ήχου 3,5 χιλ. και η υποδοχή για κάρτες micro SD, εξασφαλίζει ότι δεν θα αποχωριστείτε ποτέ τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια.

Διαθεσιμότητα

H διάθεση του HTC Wildfire στο ευρύ κοινό, θα ξεκινήσει στις μεγάλες ευρωπαϊκές και ασιατικές αγορές, το τρίτο τρίμηνο του 2010.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.