Η HTC δωρίζει κινητά HTC HD2 Windows Phone

HTC-HD2

Η ναυαρχίδα των μοντέλων κινητών τηλεφώνων της HTC που χρησιμοποιούν όλοι οι παίκτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Η HTC, κορυφαία εταιρία κατασκευής smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοινώνει τη διεξαγωγή διαγωνισμού στους κινηματογράφους Odeon Cosmopolis Μαρούσι και Odeon Starcity της Συγγρού με δώρο κινητά τηλέφωνα HTC HD2 Windows Phone.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται κάθε Σάββατο από τις 19.00 – 23.30 και Κυριακή από τις 18.00-22.30, στους κινηματογράφους Odeon Cosmopolis Μαρούσι και Odeon Starcity της Συγγρού. Οι συμμετέχοντες, αφού ενημερωθούν για τις λειτουργίες του κινητού τηλεφώνου HTC HD2 Windows Phone και τα χαρακτηριστικά του, καλούνται να απαντήσουν σωστά σε μια σειρά ερωτήσεων και έπειτα να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο ειδικό κουπόνι, προκειμένου να πάρουν μέρος στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει από το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τη Κυριακή 28 Φεβρουαρίου. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου στα γραφεία της HTC, παρουσία συμβολαιογράφου και οι τυχεροί νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για τους σκοπούς του διαγωνισμού έχουν δημιουργηθεί από την HTC σε συνεργασία με την Microsoft ειδικά περίπτερα στους κινηματογράφους Odeon Starcity και Odeon Cosmopolis, τα οποία μπορούν να επισκέπτονται οι καταναλωτές προκειμένου να ενημερωθούν για τη μοναδική εμπειρία που προσφέρουν οι HTC συσκευές με το Windows mobile 6.5 λογισμικό.

Το HTC HD2 Windows Phone αποτελεί τη κορυφαία συσκευή κινητής τηλεφωνίας, καθώς αποτελεί το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούν πλέον όλοι οι παίκτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το κινητό τηλέφωνο HD2 ενσωματώνει τη τεχνολογία HTC Sense™, με στόχο να προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον πλοήγησης, που μετατρέπει τη χρήση του κινητού τηλεφώνου σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

HTC Sense™

Ανεπτυγμένη με επίκεντρο τον άνθρωπο και με σκοπό να απλουστεύσει τον τρόπο που επικοινωνούμε, η φιλοσοφία HTC Sense™ βασίζεται σε τρεις θεμελιώδεις αρχές: “Κάν’ το δικό σου”, “Μείνε σε επαφή” και “Ανακάλυψε το απροσδόκητο”. Σχεδιάστηκε από την HTC με στόχο να προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον πλοήγησης, που μετατρέπει τη χρήση του κινητού τηλεφώνου σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία, ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος.

Σχετικά με την HTC

Η HTC Corporation (HTC) αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας, προσφέροντας κορυφαίες εμπειρίες σε θέματα σχεδιασμού, χρηστικότητας και καινοτομίας, τομείς στους οποίους το κινητό τηλέφωνο βελτιώνει τον τρόπο που οι άνθρωποι ζουν και επικοινωνούν μεταξύ τους. Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο χρηματιστήριο της Ταϊβάν με χρηματιστηριακό σύμβολο μετοχής 2498. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HTC, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.htc.com .

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *