Το HTC Chacha ήρθε,όλοι χορεύουν salsa…

Με μια λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωση, η HTC έκανε γνωστή την έλευση του νέου smartphone της που δεν είναι άλλο από το HTC Chacha. To Chacha έχει QWERTY πληκτρολόγιο ενώ περιλαμβάνει και ένα ευδιάκριτο, έξυπνα τοποθετημένο πλήκτρο “Facebook” για άμεση πρόσβαση στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Ακολουθεί το επίσημο δελτίο τύπου της HTC:

Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρία κατασκευής smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοινώνει σήμερα τη διάθεση στην Ελληνική αγορά του κινητού τηλεφώνου HTC ChaCha, κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου με επίκεντρο την κοινωνική δικτύωση.

Το HTC ChaCha ενσωματώνει ένα εξειδικευμένο Facebook® πλήκτρο, για πρόσβαση με ένα άγγιγμα, στην υπηρεσία του Facebook μέσα από την εμπειρία HTC Sense.

Το HTC ChaCha smartphone σχεδιάστηκε για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μείνετε σε επαφή με φίλους, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Ο μοναδικός σχεδιασμός της οθόνης και του φυσικού πληκτρολογίου QWERTY, επιτρέπουν την εύκολη προβολή και εισαγωγή κειμένου. Επίσης μπορείτε να καταγράψετε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας και να πραγματοποιήσετε βιντεοκλήσεις με φίλους, αξιοποιώντας τις δύο κάμερες, τη μία στα 5 megapixel με αυτόματη εστίαση και LED φλάς και τη δεύτερη VGA στην πρόσοψη. Τέλος, το ChaCha smartphone φέρνει το Internet στην παλάμη του χεριού σας με την οριζόντια οθόνη 2,6 ιντσών ανάλυσης 480×320 pixels.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή διάθεσης του HTC ChaCha ανέρχεται στα 299€.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *