Χειροποίητος Χιονάνθρωπος

xionanthropos

 

Αυτό το τετραήμερο στο Gstaad (1372 Km ΝοτιοΑνατολικά για την ακρίβεια) ήταν ότι χρειαζόμουν. Ξεκούραση, φαγητό και αρκετές ώρες παιχνίδια στο χιόνι. Παιχνίδια με το χιόνι όμως δεν είναι μόνο ο χιονοπόλεμος αλλά και η κατασκευή υπερσύγχρονων χιονανθρώπων που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους έτοιμους που έρχονται από την Κίνα. Για τον χιονάνθρωπο της φωτογραφίας χρειάστηκαν μόνο:

45 κιλά χιόνι

2 κλαδιά (για χέρια)

2 πετρούλες (για τα μάτια)

1 καρότο (για μύτη)

και ένα κασκόλ (για κασκόλ)

 

Η διαδικασία είναι απλή: Τυλίγουμε το χιόνι μέχρι να δημιουργήσουμε μια σφαίρα και το αφήνουμε στην άκρη. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία χρησιμοποιώντας χιόνι όσο τα 9/14 του όγκου της πρώτης σφαίρας. Ο λόγος 9/14 δεν είναι τυχαίος αφού αντιστοιχεί στην Χρυσή Τομή και παίζει καίριο ρόλο στην αισθητική απόλαυση του χιονανθρώπου. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία ακόμη μια φορά ώστε να κατασκευάσουμε το κεφάλι. Τελικά έχουμε τρεις σφαίρες, βάση, σώμα και κεφάλι τα οποία τοποθετούμε με την αυτή σειρά. Προσθέτουμε μάτια, χέρια, μύτη και κασκόλ και έχουμε έναν χειροποίητο χιονάνθρωπο υψηλής αισθητικής.

Related Articles

1 ΣχόλιοΣχολιάστε

  • Δεν αναφέρεις τι έχεις βάλει για στόμα!Επίσης τι πέτρες χρησιμοποίησες για μάτια διότι στην φώτο τα μάτια τα έχεις καλυμμένα!Φτου να μην το ματιάξω!

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.