Το “Halo 3: ODST Ultimate console” στο Xbox

Halo 3

Το Xbox 360 ανακοινώνει την κυκλοφορία της συλλεκτικής έκδοσης της συγκλονιστικής σειράς παιχνιδιών Halo: το Halo 3:ODST Ultimate .

Το Halo 3:ODST, που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για Xbox 360 από τη διακεκριμένη εταιρεία ανάπτυξης Bungie, προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τα γεγονότα που προηγήθηκαν της επικής ιστορίας του HALO 3, μέσα από τα μάτια ενός στρατιώτη της μονάδας ειδικών δυνάμεων ODST (Orbital drοp Shock Trooper). Η νέα λειτουργία συνεργασίας πολλών παικτών του Xbox, Firefight, έρχεται να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά των παικτών, καθώς αγωνίζονται να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη της κατακερματισμένης ομάδας τους αλλά και να ανακαλύψουν τα κίνητρα που κρύβονται πίσω από την εισβολή των Covenant στη Νέα Μομπάσα. Έως και τέσσερις παίκτες μπορούν να αναλάβουν το ρόλο μίας ομάδας ODST και να πολεμήσουν μαζί ενάντια στις ορδές εχθρών σε αυξανόμενα επίπεδα δυσκολίας. Η κυκλοφορία του παιχνιδιού θα δίνει μία νέα διάσταση στο πολυσύνθετο, αχανές σύμπαν του Halo που παίκτες από όλο τον κόσμο γνωρίζουν και λατρεύουν εδώ και οκτώ σχεδόν χρόνια.

Το πακέτο Halo 3: ODST Ultimate Console έρχεται να εντυπωσιάσει βετεράνους και πρωτάρηδες, καθώς περιέχει μία κονσόλα Elite, το παιχνίδι Halo ODST, το Halo 3 και μία πρώτη γεύση του Halo Reach Beta – όπου αποκαλύπτεται η ιστορία του Halo – που θα σας καθηλώσει. Το πακέτο Xbox Halo 3: ODST Ultimate console προσφέρει ολόκληρο τον κόσμο του Halo 3 σε μία συσκευασία περιορισμένης έκδοσης, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στην Ευρώπη, και διατίθεται στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €279,99 **.

* Το πακέτο Halo 3 Ultimate θα διατίθεται στη Γαλλία, στην Ισπανία, στην Ιταλία, στις Σκανδιναβικές Χώρες, στην Αυστρία, στο Βέλγιο, στην Ελβετία, στην Πορτογαλία, στη Ρωσία, στη Νότιο Αφρική, στη Σαουδική Αραβία, στην Ουγγαρία, στην Ελλάδα, στη Δημοκρατία της Τσεχίας και στη Σλοβακία.

** Η παραπάνω τιμή είναι εκτιμώμενη τιμή λιανικής. Οι τιμές των προϊόντων Microsoft μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι διανομείς και οι μεταπωλητές των προϊόντων Microsoft, είναι ελεύθεροι να προσδιορίζουν την τιμή των προϊόντων που εμπορεύονται. Στην παραπάνω εκτιμώμενη λιανική τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 19%.

Σχετικά με το Xbox 360™

Το Xbox 360™ είναι ένα προηγμένο σύστημα βιντεοπαιχνιδιών και ψυχαγωγίας που προσφέρει τα καλύτερα παιχνίδια και μοναδικές εμπειρίες ψηφιακής ψυχαγωγίας σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη συσκευή που συνδέεται με την τηλεόραση. Είναι το ψηφιακό επίκεντρο του καθιστικού, και συνδυάζει τα καλύτερα παιχνίδια για όλα τα γούστα και όλη την οικογένεια, με απαράμιλλο περιεχόμενο όπως φωτογραφίες και μουσική. Με την προσθήκη του επονομαζόμενου “Project Natal” το Xbox 360 θα αλλάξει για πάντα τα δεδομένα στην ψυχαγωγία και το παιχνίδι με έναν εντελώς καινούργιο τρόπο για να παίζετε – χωρίς χειριστήρια.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.