Η BlindType ανήκει πια στην Google

Αν και ακόμα δεν έχουμε δει πως λειτουργεί το BlindType στην πραγματική ζωή, εντούτοις, η ιδέα που βρίσκεται πίσω από αυτό είναι εξαιρετικά, απίστευτα χρήσιμη. Αυτό που ΘΑ κάνει είναι να αναγνωρίζει το τι θέλει να γράψει κάποιος ανάλογα με την περιοχή του touch screen πληκτρολογίου που ακουμπά. Αυτό θα βρει εφαρμογή σε κάθε touch screen πληκτρολόγιο που υπάρχει στην Γη αφού είναι πολύ σύνηθες να πατάμε τα διπλανά πλήκτρα κατά την πληκτρολόγηση. Όλα τα παραπάνω τα νιώθει και η Google και πολύ θα ήθελε να τα εφαρμόσει στο Android της και για τον λόγο αυτό έσπευσε να εξαγοράσει την BlindType και την πατέντα της όπως έχει κάνει και πολλές άλλες φορές με ανάλογα προιόντα. Η ανακοίνωση στο site της BlindType λέει:

We are excited to announce that BlindType has been acquired by Google!

We want to thank everyone for their overwhelming support and positive feedback.
We know that typing on your mobile device can be a frustrating experience, which is why
we’ve worked hard to make touch typing easier and faster than ever – the way it should be.

We’re excited to join Google, and look forward to the great opportunities for mobile innovation that lie ahead.

The BlindType team

Το σημαντικότερο απ’ολα το αφήσαμε για το τέλος. Οι δημιουργοι του BlindType είναι Έλληνες, o Κώστας Ελευθερίου (iSteam) και ο Πάνος Πετρόπουλος. Κάτι ήξερε ο Γιώργος Παπανδρέου όταν ανάφερε σαν παράδειγμα καινοτομίας την το iSteam στην έκθεση της Θεσσαλονίκης.

      

Related Articles

1 ΣχόλιοΣχολιάστε

  • Το έχω προσέξει αυτό εδώ και αρκετό καιρό και φαίνεται προκλητικά ενδιαφέρον. Φαντάζομαι τώρα που το έχει η Google να το κάνει να δουλέψει και στην πραγματικότητα.

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.