Το γήπεδο στα Νέα Φιλαδέλφεια

Επιτέλους! Μετά από τόσο καιρό και ένα χαρμόσυνο νέο για τους φίλους της ΑΕΚ που αφορά την κατασκευή του νέο γηπέδου του “Δικεφάλου” στα Νέα Φιλαδέλφεια. Σήμερα, μετά από συνάντηση του προέδρου της ΑΕΚ Νίκου Αδαμίδη με τον υφυπουργό υποδομών Ν. Σηφουνάκη, ο πρώτος έκανε δηλώσεις γεμάτες σιγουριά για την τελική έκβαση της υπόθεσης του νέου γηπέδου. Μάλιστα προέβλεψε ότι η εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου θα ξεκινήσουν μέσα στο 2011:

«Μπαίνουμε τώρα σε ένα στάδιο κατά το οποίο θα επεξεργαστούμε τις νομικές ρυθμίσεις που χρειάζονται προκειμένου να προχωρήσει το έργο και ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να έχουμε πιο ευχάριστες ειδήσεις. Από την πλευρά του υπουργείου είναι πολύ θετικό το κλίμα. Η Ελλάδα περνάει μια περίοδο μεγάλη ύφεσης και είχε ανάγκη από αναπτυξιακά έργα και θεωρούμε ότι σήμερα ότι βρήκαμε ακόμα έναν σύμμαχο στην προσπάθεια μας για κατασκευή του γηπέδου Νέα Φιλαδέλφεια. Θα προσπαθήσουμε και αυτός είναι ο στόχος μας να ξεκινήσουμε να έργα μέσα στο 2011. Δεν μπορούμε να πούμε το πότε ακριβώς αλλά αυτός είναι ο στόχος μας»

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα 30 δίς που απαιτούνται αρχικά θα αντληθούν σε μορφή δανείου από ξένη τράπεζα αλλά και από ιδιωτική συμμετοχή. Απομένει να δούμε αν το όνειρο τόσο χρόνων με “Γήπεδο στα Νέα Φιλαδέλφεια” θα πραγματοποιηθεί και η ΑΕΚ μετά από τον δεύτερο “ξεριζωμό” θα γυρίσει στην φυσική της έδρα.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.