Το e-shop.gr μεγαλώνει παρά την κρίση!

Eshop.gr

Παρά την δύσκολη περίοδο όλο και περισσότεροι καταναλωτές εμπιστεύτηκαν την e-shop.gr για να αγοράσουν οικονομικά και εύκολα τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας!

Στο εννιάμηνο του 2009 οι πωλήσεις της e-shop.gr έφτασαν τα 91,2 εκ euros από 75,7 εκ το 2008 σημειώνοντας άνοδο 20%. Παράλληλα ανοδικά κινήθηκε και η κερδοφορία της εταιρείας με τα κέρδη EBITDA να φτάνουν τα 3.1 εκ euros από 2.7 το 2008. Η δύσκολη οικονομική συγκυρία στρέφει όλο και περισσοτέρους καταναλωτές στο μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα και το μοναδικό που συνδυάζεται με 68 σημεία πώλησης πανελλαδικά.

Η e-shop.gr αποτελεί εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου με έτος ίδρυσης το 1998. Φέτος συμπληρώνει 11 χρόνια λειτουργίας εξυπηρετώντας πάνω από 5.000 ηλεκτρονικές παραγγελίες καθημερινά. Οι καταναλωτές μπορούν να υποβάλλουν παραγγελίες είτε ηλεκτρονικά μέσω του www.e-shop.gr , είτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 211 5000 500 είτε με μια επίσκεψη σε ένα από τα 68 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.