Ερυθρόλευκε Άγιε Βασίλη γίνε λίγο πράσινος…

Αυτές τις Άγιες Μέρες καλό θα ήταν να ήμαστε κοντά σε ανθρώπους που το χρειάζονται …Τι θα λέγατε όμως να δίναμε μια άλλη νότα σε αυτό και να περιβάλλαμε με θαλπωρή ένα ταλαιπωρημένο σύλλογο;!

Κάποιες Παναθηναικές ευχές λοιπόν, για το 2011….

1. Κάνε τον Ζαν-Κλωντ-Βανταμ ή μοντέλο του Armani να πιάσει καμιά μπάλα και να φύγουν τα μανταλάκια από τα χέρια του..

2. Δώσε φώτιση στους Mπουμσονγκ, Σαριέγκι, Καντε να στρίβουν γιατί τον Killer δύσκολα θα τον δούμε στα της παιανίας λημέρια..

3. Για έναν παίκτη ονόματι Σπυρόπουλο κάνε το θαύμα να κόψει καμιά φορά γιατί θα μείνει γνωστός μόνο για τη συμφωνία να μην παίξει 8 ματς με το σωματείο των πανθήρων.

4. Κάνε έναν πρώην ποδοσφαιριστή Γιούρκα να ασχοληθεί έστω και αργά με το πραγματικό του άθλημα… Πως θα πάει δηλαδή Θεσσαλονικη σε δυόμιση ώρες!

5. Παίκτες τύπου Plesis του δεινοσαυρούλη, Λάζαρου (2 αμάξια του πήρε ο Father), Λουίς Γκαρσία (κάθε μπάλα που χάνει είναι μισό γκολ) είναι καλύτεροι από Ματος, Κλευτον, Ιβανσιτς;  Λέω τώρα μπας και πάρουν χαμπάρι τι γίνεται ο Αντωνίου και ο ζουμπάς ο Φρειτας…

6. Κάνε τον Σίμαο να μην φάει άλλα μελομακάρονα και κουραμπιέδες και γυρίσει ξανά υπέρβαρος.

7.Γ ύρνα τον χρόνο πίσω για τη νεολαία του κέντρου… Κατσουρανάκος, Καραγκουνης, αρχηγός Εθνικής Βραζιλίας ( λέμε τώρα) 105 χρονών είναι μαζί … Κρίμα τα παληκαράκια!

8.Βάλτε κάνα DVD σε αυτόν τον Fereira μπας και συνηδητοποιήσει σε ποια ομάδα έχει έρθει και ποια η ιστορία της.

Υ.Σ.:  Θα σου ζητούσα κάτι και για τον Σισέ, αλλά το παλικάρι δεν έχει ανάγκη αφού είναι ένας Άγιος Βασίλης μόνος του για τον Παναθηναϊκό !

Related Articles

3 ΣχόλιαΣχολιάστε

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.