Επαγγελματίας Blogger

Dream

“- Λοιπόν, κύριε Κωνσταντινού, σχετικά με την διαφημιστική καμπάνια του αυτοκινήτου, τί ακριβώς θέλετε;

– Θέλω ένα Flash Banner που θα καλύπτει όλο το πάνω μέρος της σελίδας, έχουμε ήδη κάποιο προσχέδιο που έχει επιμεληθεί το δημιουργικό του γερμανικού οίκου μας.

– Οσον αφορά τον σχεδιασμό των banner που θα μπουν στο blog ΜΟΥ, αρμόδιο είναι μόνο το τμήμα marketing της εταιρείας ΜΟΥ ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο που θα ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία και στο ύφος του blog ΜΟΥ. Σε αυτό ειμαι ανυποχώρητος!

– Καλώς, καλώς.  Το δέχομαι και συμφωνώ. Η καμπάνια θα έχει διάρκεια τρείς μήνες και θα λήξει δέκα ημέρες μετά από την παρουσίαση του νέου μας μοντέλου.

– Η πολιτική του blog ΜΟΥ είναι να μην δέχεται καμπάνιες άνω τον 2 μηνών ωστε να μην ταυτιστεί ο χαρακτήρας του blog ΜΟΥ με τον εκάστοτε διαφημιζόμενο. Σ’αυτό ειμαι ανυποχώρητος.

– Έστω, μπορώ να κάνω αλλιώς. Η πληρωμή του ποσού τον 100 χιλιάδων ευρώ θα γίνει 2 μήνες μετά το πέρας της καμπάνιας με επιταγή.”

[Άρη…]

“- Μάλλον δεν έχετε καταλάβει την φιλοσοφία μας. Θα δώσετε  προκαταβολή το μισό ποσό όταν υπογραφούν  τα συμβόλαια και το υπόλοιπο την ημέρα λήξης της καμπάνιας.

– Μα…”

[Άρη…]

“- Σ’αυτό ειμαι ανυποχώρητος μέχρι αηδίας.

– Εντάξει σύμφωνοι”

[Άρη ξύπνα…]

“- Ευχαριστώ κυριε Κωνσταντίνου που καταλαβαίνετε την φιλοσοφία του blog ΜΟΥ.”

-Άρη ξύπνα

-Εεεε τι; ποιος; Ελα ρε μωρό τι έγινε; Τι ώρα είναι;

-Ωρα να πας για δουλεια, ξύπνα θα αργήσεις

-Πω πω και έβλεπα ενα όνειρο…

-Τι;

-Αστο καλύτερα…

 

Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και κάθε ομοιότητα με την πραγματικότητα είναι τελείως συμπτωματική.

Related Articles

2 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • Πολύ καλό….
    Αυτό που μου άρεσε στο όνειρό σου, ήταν ότι ήσουν και ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ μέχρι αηδίας… Φοβερό γέλιο… (το μεγαλύτερο γέλιο ήταν ότι στις πρώτες γραμμές νόμιζα ότι είναι πραγματικός διάλογος και τα έπαιξα…LOL)
    Καλή συνέχεια…

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.