Εκλογικό Spam στην πόρτα σας: Οδηγίες Επιβίωσης

Εκλογικο Spam

Μόλις γυρίσατε στο σπίτι μετά από μια εξουθενωτική μέρα στο σχολείο, στην οικοδομή, στο ναυπηγείο, στο γραφείο, στο κατάστημα, στο εργοστάσιο (το δημόσιο δεν το βάζω γιατί εκεί δεν υπάρχει εξουθενωτική μέρα έστω και αν ξύνεται τα κάκαλα σας όλη μέρα)  και βλέπετε μια στοίβα από αλληλογραφία να σας περιμένει στο κατώφλι ακίνητη και απειλητική. Αμέσως το μυαλό σας πάει σε απλήρωτους λογαριασμούς που ίσως σας διέφυγαν αλλά δεν συμβαίνει αυτό, τους έχετε πληρώσει όλους. Για μια στιγμή σκέφτεστε να την αποφύγετε με ελαφριά ντρίπλα και διπλό σπάσιμο μέσης αλλά συνειδητοποιείτε ότι  οι φάκελοι θα σας καταλάβουν και θα αρχίζουν να σας κράζουν μπροστά στην γειτονιά. Δεν γινεται να τους αφήσετε εκεί έξω, αυτό είναι γεγονός.  Πως όμως πρέπει να αντιδράσετε σε περίπτωση κατάληψης από φακέλους; Ακολουθήστε τα επόμενα βήματα και βγείτε νικητής από την άνιση αυτή μάχη:

1. Φερθείτε φιλικά. Οι φάκελοι συνήθως δεν αντιδρούν όταν δεν δεχτούν εχθρικά σήματα συμπεριφοράς. Κοιτάξτε τους με αγάπη και σκύψτε να τους πιάσετε με απαλές κινήσεις. Για να μην σας πιαστεί η μέση καλύτερα είναι να γονατίσετε ώστε το κέντρο βάρος σας να βρίσκετε αναμεσα στα πόδια σας.

2. Πάρτε αγκαλιά τους φακέλους με στοργή και ανοίξτε την είσοδο του σπιτιού σας χαμογελώντας αστειευόμενος προς τον περαστικό υποψιασμένο γείτονα σας.

3. Ανεβείτε τις σκάλες με σταθερά βήματα, έτσι οι φάκελοι δεν πρόκειται να υποψιαστούν το φονικό ένστικτό σας. Μερικοί όμως, οι μεγαλύτεροι, ίσως αρχίσουν να βγάζουν περίεργες κραυγές αγωνίας. Σφίξτε ελαφρώς την αγκαλιά σας για να το βουλώσουν.

Εκλογικο Spam

4. Ανοίξτε την πόρτα του σπιτιού σας και πετάξτε τους χωρίς οίκτο πάνω στο τραπέζι.

5. Πάρτε στυλό και μια κόλλα χαρτί και γράψτε τα ονόματα των αποστολέων. Αν χρειαστείτε και άλλο χαρτί πάρτε μέσα από τον εκτυπωτή σας. Τα ονόματα που θα σημειώσετε ΜΗΝ τα ψηφίσετε σε καμία περίπτωση. Χρησιμοποιούν τα λεφτά σας για να στέλνουν αυτά τα γράμματα. Μερικές φορές δίνουν υποσχέσεις και στους χορηγούς τους για μετεκλογικό βόλεμα με οποιονδήποτε τρόπο.

6. Αρχίστε να μαζεύετε τους φακέλους δίπλα σας και σκίστε τους έναν έναν στην μέση με μανία. Οι κραυγές απόγνωσεις από τους φακέλους μπορεί να σας λυγίσουν αλλά πρέπει να αποτελειώσετε το έργο σας.

Εκλογικο Spam

7.Αφού τους σκίσετε όλους βάλτε τους σε μια σακούλα και πετάξτε τους σε συμβατικούς κάδους οικιακών αποβλήτων(στους πράσινους, όχι στους μπλε). Δεν πρέπει με τίποτα να τους ανακυκλώσετε γιατί μπορεί να επανεμφανιστούν με άγριες διαθέσεις στην πόρτα σας. Αφήστε τους να καούν στην κόλαση της χωματερής.

Σε περίπτωση που έχετε χώρο καύσης, π.χ τζάκι, προτιμήστε τον. Βάλτε τα στον χώρο αυτό με προσοχή σε μορφή πυραμίδας, γεμίστε ένα ποτήρι λευκό κρασί, βάλτε να παίζει το παρακάτω κομμάτι, καθίστε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας, πετάξτε ένα σπίρτο στην στοίβα και αρχίστε να χαιδεύετε την γάτα σας στην πλάτη της.

Related Articles

1 ΣχόλιοΣχολιάστε

  • Τα κανω ολα ακριβως οπως τα λες αλλα ειναι πολυ ψυχοβγαλτικο να ακους τις κραυγες των φακελων καθε μερα. Θα επρεπε η πολιτεια να προβλεψει ομαδικους ταφους για την αποφυγη επιδημιας!
    Επισης μια καλη ιδεα θα ηταν να βρεθει ενας μηχανισμος παρενοχλησης πολιτικων, οπως για παραδειγμα να πηγαινεις τους φακελους σε ενα χωρο συγκεντρωσεις και απο εκει με ανατρεπομενα φορτηγα να τα αδειαζαν στις αυλες ολων αυτων των καραγκιοζηδων.

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *