Εκλογικό Spam Email

Έκτός από τα διαφημιστικά φυλλάδια, το νέο εργαλείο προβολής των υποψηφίων βουλευτών είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Spam emails, τα οποία έχουν στόχο την πώληση κάποιου προιόντος ή την παραπλάνησή μας λαμβάνουμε κάθε μέρα, εκλογικά, όμως spam λαμβάνουμε κάθε τέσσερα χρόνια. Στόχος τους; Ο ίδιος με το απλό spam. Παραθέτω το email που μου έστειλε (το “επιτελείο” της μάλλον) η Χαλιλοπούλου Χριστίνα, υποψήφια της ΝΔ καθώς και την απάντηση μου. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν πολύ ποιητικός ο τρόπος της, σαν τις Σειρήνες που καλούν τον Οδυσσέα…

Spam email 2007

Και η απάντηση μου…

“Αν και ποτέ πριν δεν έιχαμε οιασδήποτε μορφης επικοινωνία μεταξύ μας, σήμερα, έλαβα το ποιητικό σας email με το οποίο ζητάτε την ψήφο μου. Δεν θα θα σας ψηφίσω για δύο λόγους:

Α) Γράφεται ότι το 2006 στις νομαρχιακές εκλογές (δεν έχει καν περάσει ένας χρόνος δηλαδή) είχατε εκλεγεί νομαρχιακή σύμβουλος. Μετά απο ένα χρόνο λοιπόν απαρνηθήκατε την ψήφο του λαού της Ηλείας, τον οποίο υποσχεθήκατε ότι θα δουλέψετε γι’αυτόν τέσσερα χρόνια και ο οποίος σας πίστεψε και σας εμπιστεύθηκε. Αυτό είναι χαρακτηριστικό πολλών εξουσιολάγνων οι οποίοι έχουν μετατρέψει την πολιτική σε πολύ κερδοφόρο επάγγελμα αντί για λειτούργημα.

Β) Μου στείλατε ένα ανεπιθύμητο μύνημα, δηλαδή με ενοχλήσατε χωρίς να έχω την ανάγκη να λάβω κάτι από εσας.

Υ.Γ.: Αυτοί που σας συμβουλέψαν να στείλετε spam emails για να διαφημιστείτε μάλλον κακό κάνουν στην προβολή σας.

Με τιμη

Ένας μη ψηφοφόρος σας.”

Related Articles

3 ΣχόλιαΣχολιάστε

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.