Το Megaupload.com έκλεισε για πάντα

Μετά από το gamatto.info που έκλεισε μια και καλή μετά από μεθοδευμένη κίνηση της Ελληνικής Αστυνομίας και το Megaupload.com αποτελεί πια παρελθόν μετά από την επέμβαση της Αμερικάνικης δικαιοσύνης. Αν επισκεφθεί κάποιος την διεύθυνση του site θα αντικρίσει την ανακοίνωση που αναφέρει τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν τα τέσσερα άτομα που έχουν συλληφθεί. Τα αδικήματα στα οποία έχουν υποπέσει είναι: a) Συνωμοσία για την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, β) Συνωμοσία για το ξέπλυμα χρήματος και γ) εγληματική παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.
Η απόφαση αυτή ήρθε λίγο μετά από την συζήτηση που έχει ανοίξει γύρω από την SOPA χωρίς καν να ισχύει αυτη. Φανταστείτε τι έχει να κλείσει όταν ισχύσει επίσημα. Ένα είναι σίγουρο: Το internet οπως το ξέρουμε σε λίγο καιρό θα αποτελεί παρελθόν. Είστε έτοιμη να ζήσετε χωρίς παράνομα κατεβασμένο τον τελευταίο δίσκο του Justin Bieber;

Related Articles

2 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • Σας εχει βαρεσει η —— ——-.Διαβαζετε οτι —– βρειτε και την αναπαραγεται.Τη σχεση εχει ο SOPA με ολο αυτο? Διαβαστε καλυτερα το κατηγορητιριο και δειτε σε ποιες χωρες εγιναν οι κατασχεσεις.

  • Οι δικηγόροι του akouseto.gr μολις έλαβαν την 22000 σελίδων δικογραφία και έχουν κλειστεί στα γραφεία με ξηρά τροφή για να την μελετήσουν…
    Γράφει πουθενά ότι έχει σχέση ο SOPA; Διαβαστε καλύτερα το άρθρο και μετά μπορείτε να αναπαραγαγετε την κάθε παπαρια ελευθερα.

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.