Σφοδρός σεισμός 6,5 ρίχτερ στο Λεωνίδιο

seismos.JPG

Στις 7:13 το πρωί, δηλαδή πριν από λίγη ώρα, εγινε σεισμός 6,5 ρίχτερ με επίκεντρο νότια του Λεωνίδιο. Ήταν ιδιαίτερα αισθητός σε μεγάλη ακτίνα και σε σχεδόν όλη την Ελλάδα.Το βάθος του επικέντρου ήταν γύρω στα 70 χιλιόμετρα και γι’αυτό δεν είχε συνέπειες στην ευρύτερη περιοχή.
Τα Μ.Μ.Ε. είχαν την τιμιτική τους πάλι σε μια προσπάθεια να βγάλουν “Πρώτοι την είδηση”. Δημιουργησαν ένα κλίμα τρόμου και υποκατάστασης του αστεροσκοπείου. Στον ALPHA στην εκπομπή “Στούντιο με θέα” ήταν πολύ αστείοι: Έβγαζαν τηλέφωνα στον αέρα από πολίτες από όλοι την Ελλάδα και προσπαθούσαν με στατιστικά επί των τηλεφωνημάτων να προσδιορίσουν το επίκεντρο! Επιπλέον η ατάκα της εκπομπής ήταν: “Αυτά που θα ακούσεται τώρα είναι εντελώς αυθαίρετα”!!! και λέχθηκε από τoν Μάνεση. Η απάντηση σ’αυτην την ατάκα δόθηκε από μια δημοσιογράφο που βρίσκεται στο στούντιο και αναζητά πληροφορίες στο ιντερνετ: “Δεν νομίζω να είναι αυθαίρετα. Αφού σε ένα σάιτ δίνεί σαν επίκεντρο την περιοχή λίγο πάνω από την Λέσβο και η ένταση ήταν 6 ρίχτερ”!!!  Και μια ατάκα από εμένα: “Γιατί ΕΜΕΙΣ κάνουμε Δημοσιογραφία”.

Related Articles

6 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • @ELEFTHERIA: Κατ’αρχήν ηρέμισε, χαλάρωσε και πιές ένα ποτήρι νερό. Αύριο πρωι-πρωι βρές ένα ψυχολόγο και εκμυστηρέυσου του τις φοβίες σου και , όσον αφορά την πρόβλεψη που θέλεις, ναι, περιμένουμε και άλλον, τουλάχιστον ένα, σεισμό φέτος οποιασδήποτε ισχύος στο ελλαδικό τόξο.

  • Η ολοκλήρωση του μεγάλου ενιαυτού λειτουργεί καταλυτικά στη συχνότητα και σφοδρότητα των σεισμών.
    Ίσως δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι συνέβει την ημέρα που συνέβει…

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *