Αποκάλυψε τα δώρα του μαθητικού κουπονιού η E-shop.gr

Eshop.gr

Έναν πλήρη κατάλογο δώρων που συνοδεύουν το μαθητικό φορητό υπολογιστή ανακοίνωσε η e-shop.gr την Δευτέρα 28.09.09 . Η ποικιλία των δώρων που προσφέρονται με κάθε netbook αλλά και η δυνατότητα που δίνεται στον κάθε μαθητή να επιλέξει εώς και τρία δώρα της αρεσκείας του βρήκε μεγάλη απήχηση από το κοινό εντυπωσιάζοντας τους ενδιαφερόμενους.

Η εταιρία επέλεξε να παρέχει τόσο δώρα γνώσης όσο και δώρα λειτουργικότητας και ψυχαγωγίας. Πιο συγκεκριμένα κάθε υπολογιστής συνοδεύεται από 1) 5 βιβλία βοηθήματα των εκδόσεων Μεταίχμιο αξίας 60€ 2) 50% έκπτωση στις εξετάσεις αγγλικών City & Guilds καθώς και 7 δωρεάν ECDL Core Mock tests & 4 δωρεάν ECDL Expert Mock Tests συνολικής αξίας 140€ 3) Δωρεάν εκπαίδευση της ενότητας Windows από τα κέντρα εκπαίδευσης πληροφορικής Eurolab αξίας 100€ 4) Δωροεπιταγή για εκμάθηση αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών, ιταλικών ή ισπανικών από την Ευρογνώση αξίας 100€.

Επιπλέον ο κάθε μαθητής ανάλογα με τον υπολογιστή της επιλογής του, μπορεί να επιλέξει μέχρι και 3 δώρα ψυχαγωγίας. Η ποικιλία που προσφέρεται για την επιλογή περιλαμβάνει ψηφιακές μηχανές, κινητά τηλέφωνα, Mini HiFi, πολυμηχανήματα, mini Dvr camera, mp3 players, TV tuners, ταμπλέτα σχεδίασης, εξωτερικό σκληρό δίσκο, κονσόλα sony psp και άλλα. Η διαδικασία επιλογής διευκολύνεται μέσα από το “Star System”, το σύστημα επιλογής που έχει αναπτύξει η εταιρία για την επικοινωνία και την απλοποίηση της διαδικασίας.

Είναι σημαντικό να τονιστεί πως η e-shop.gr επέλεξε να προμηθεύσει ΟΛΟΥΣ τους μαθητές με δώρα γνώσης και όχι απλά να τους δελεάσει με παροχές ψυχαγωγίας, κατευθύνοντάς τους στην αγορά συγκεκριμένων μοντέλων.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.