Πίνακας Ταξιδιωτικών Αναμνήσεων (DIY)

Paris Magnetic Souvenir

Μετά από κάθε ταξίδι σας είναι σχεδόν σίγουρο ότι, εκτός από τα άχρηστα δώρα που θα πάρετε για φίλους και συγγενείς (μπρελόκ πύργο Άιφελ, αναπτήρα “I LOVE ROME”, μπλουζάκι “OUZO POWER” κλπ.) θα έχετε αγοράσει και κάποιο μαγνητικό σουβενίρ που θα διακοσμεί από δω και πέρα την πόρτα του ψυγείου σας. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα αν πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός, αν όμως αποτελεί γενικευμένη συνήθεια τότε θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά την παρακάτω λύση γιατί σύντομα η overloaded πόρτα του ψυγείου θα μετατραπεί σε κιτς κορνίζα μικροαστικής οικογένεια και  θα σας δυσκολεύει στον καθαρισμό (το βάλε – βγάλε τριάντα και, μαγνητάκια είναι απαιτητική εργασία που θέλει προσοχή ώστε και τα πολύτιμα σουβενίρ να μείνουν ανέπαφα και η πόρτα του ψυγείου αψεγάδιαστη).

Απαραίτητα Υλικά:
1) Μαγνητικός πίνακας “SPONTAN” από το ΙΚΕΑ (€9,95)

Spontan from IKEA
2) Τα μαγνητικά σουβενίρ που ήδη έχετε και
3) Απομεινάρια των ταξιδιών σας (αποκόμματα από αεροπορικά εισιτήρια, μίνι χάρτες, εισιτήρια εισόδου σε μουσεία και ΜΜΜ, κάρτες από εστιατόρια και μαγαζιά κλπ)

Αφού μαζέψουμε όλα τα απαραίτητα υλικά αφήνουμε τον πίνακα πάνω σε ένα τραπέζι ώστε η καλή πλευρά του να βρίσκεται από πάνω. Με προσοχή αλλά και με άτακτη σειρά τοποθετούμε τα απομεινάρια των ταξιδιών πάνω στον πίνακα χωρίς να μας απασχολεί η ομαδοποίηση τους. Επίσης προσεκτικά τοποθετούμε τα μαγνητικά σουβενίρ πάνω στον πίνακα με τέτοιο τρόπο ώστε να συγκρατούν τα από πριν τοποθετημένα απομεινάρια.
Αυτό ήταν! Ελέγχουμε αν τα μαγνητάκια μένουν στην θέση τους σηκώνοντας τον πίνακα σε ορθή γωνία και είμαστε έτοιμοι να τον τοποθετήσουμε στον τοίχο της αρεσκείας μας. Αμέσως μετά την τοποθέτηση ανάψτε ένα τσιγάρο (ή, εναλλακτικά, πάρτε έναν καφέ), καθίστε σε μια καρέκλα που θα έχει θέα προς το ψυγείο και τον πίνακα που μόλις φτιάξατε και νιώστε την ικανοποίηση της δημιουργικότητας σας…

Magnetic Trip Board

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *