Και το Disney channel για τα παιδιά στο Conn-x TV

Disney Channel. Conn-X TV

Με το Disney Channel, το Νο 1 παγκοσμίως κανάλι για παιδιά, εμπλουτίζεται το Conn-x TV, η τηλεόραση από τον ΟΤΕ, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των διαθέσιμων καναλιών σε σχεδόν 50. Σειρές και ταινίες τόσο για παιδιά όσο και για όλη την οικογένεια περιλαμβάνονται στο πλούσιο πρόγραμμα του Disney Channel, προσφέροντας διασκέδαση αλλά και επιμόρφωση μέσα από την ψυχαγωγία.

Το Disney Channel απευθύνεται σε δύο ξεχωριστές ηλικιακές ομάδες, μικρά παιδιά 2-5 και μεγαλύτερα 6-14 ετών και στις οικογένειές τους, προσφέροντας μία πλειάδα προγραμμάτων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν η αγαπημένη «Hannah Montana», η επιτυχημένη σειρά κινουμένων σχεδίων «Ο Φινέας και ο Φερμπ» και ταινίες του Disney Channel, όπως το «High School Musical» και το «Camp Rock». Ακόμη, το κανάλι περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του καθημερινά την ενότητα Playhouse Disney, μία γκάμα ενημερωτικών – επιμορφωτικών εκπομπών για παιδιά προσχολικής ηλικίας όπως τις παγκοσμίως επιτυχημένες σειρές «Η Λέσχη του Μίκυ» και «Ο Μαστοράκος».

Εκτός από το Disney Channel, για τους μικρούς μας φίλους, μέσα από το Conn-x TV προβάλλονται και τα δημοφιλή Kids Co. και Baby TV, ενώ στις υπηρεσίες Film Express και Film Club είναι διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο δεκάδες παιδικές ταινίες στην ειδική κατηγορία «παιδικά».

Conn-x TV, η τηλεόραση της νέας εποχής

Το Conn-x TV του ΟΤΕ είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά, μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος μέσω της απλής τηλεφωνικής γραμμής και της ευρυζωνικής σύνδεσης.

Με το Conn-x TV, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν:

 47 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα (όπως Universal Channel, FOXlife, Discovery Channel, Nat Geo Wild, Eurosport, Extreme Sports, KidsCo) που περιλαμβάνουν και τα τρία αποκλειστικά κανάλια του Conn-x TV με αθλητικό περιεχόμενο.

 Video on Demand (Film Express και Film Club), με περιεχόμενο που συνεχώς ανανεώνεται. Η υπηρεσία Film Express είναι ένα εικονικό Video Club, όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να ενοικιάσει για ένα 24ωρο ταινίες πρώτης τηλεοπτικής προβολής από μεγάλα studios. Το Film Club είναι ένα συνδρομητικό Video Club που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά videoclip, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές κ.α.

Οι τηλεθεατές μπορούν να επιλέξουν τι θα παρακολουθήσουν, τη στιγμή που επιθυμούν, όσες φορές θέλουν, χωρίς περιορισμούς και διακοπές για διαφημίσεις, καθώς και να κάνουν pause, rewind και fast forward.

Ο αποκωδικοποιητής με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, παρέχει επιπλέον δυνατότητες, όπως το «πάγωμα» εικόνας ζωντανού προγράμματος (Pause TV) και εγγραφής τηλεοπτικών προγραμμάτων (Personal Video Recording).

Related Articles

1 ΣχόλιοΣχολιάστε

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.