Η ψηφιακή τεχνολογία στο The Mall Athens!

The Mall Athens

Το The Mall Athens μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο κέντρο ψηφιακής τεχνολογίας και μας προσκαλεί όλους να ζήσουμε την εμπειρία του “Digital World”.

Από τις 21 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου, όλοι οι επισκέπτες του The Mall Athens έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την τεχνολογία μέσα από τέσσερις ξεχωριστές οργανωτικές περιοχές. Στο Live Area το κοινό θα έχει την ευκαιρία μέσα από τον εκθεσιακό χώρο, προβολές, επιδείξεις και ζωντανές παρουσιάσεις να ενημερωθεί σχετικά με ό,τι πιο εντυπωσιακό έχει να επιδείξει η τεχνολογία, όπως robotics, digital music, virtual games-projections και interactive floors.

Στο Gaming Area, που απλώνεται στους διαδρόμους του αγαπημένου μας εμπορικού κέντρου, οι μικρότεροι επισκέπτες θα απολαύσουν τη χαρά παιχνιδιών όπως Counter, Strike, DOTA, Proevolution Soccer και πολλά άλλα. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ηλεκτρονικού Αθλητισμού, World Cyber Games 2009.

Στο Experience Area, το The Mall Athens προσφέρει στο κοινό εξοικείωση, εκπαίδευση και interaction με την τεχνολογία μέσα από ειδικά διαμορφωμένα workshops καθώς και ομιλίες και διαλέξεις για θέματα νέων τεχνολογιών. Στο Event Area, οι επισκέπτες του πιο χαλαρωτικού και fun περιβάλλοντος της πόλης θα έχουν την ευκαιρία, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, να συμμετάσχουν στον τελικό ενός παιχνιδιού γνώσεων σχετικά με την τεχνολογία, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Αντίπαλοι των διαγωνιζομένων θα είναι επώνυμοι καλλιτέχνες. Θα ακολουθήσει DJ Party με DJ τον Κώστα Ζήκο.

Με μια βόλτα στον αγαπημένο σας προορισμό, το The Mall Athens, θα συνδυάσετε τις αγορές σας σε 200 καταστήματα μόδας, τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και διακόσμησης, με μια περιήγηση στο μοναδικό κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *